Hogy csináljak magamról jó profilképet?
Figyelt kérdés
Kb egy éve nincs profilképem facebookon. Ha lefotózom magam, az egyrészt nem lesz jó kép, másrészt szerintem elég gáz magamat lefotózni, és azt beállítani profilképnek. Meg az is elég ciki, ha valakit megkérek, hogy "te, csinálj már rólam egy képet". Az ismerőseim általában olyan képet raknak ki, ami teljesen random készület és pont jól sikerült... de nekem ilyenek meg nincsenek.2016. febr. 7. 10:57
11/16 anonim válasza:
tükör előtt tartsd az arcodhoz közel a telefont és vakuzz, tutiiii siker
12/16 A kérdező kommentje:
K_va vicces így 5-ödszörre... köszi.
2016. febr. 7. 11:53
13/16 A kérdező kommentje:
Csöcsőrítek, kirakom a p_csámat, kirúzsozom magam, meg felveszek egy 50 centis tűsarkút és tutika a sikerke! :)
2016. febr. 7. 11:53
14/16 anonim válasza:
ha nincs izom se akadály, miért nem vagy kreatív?
15/16 anonim válasza:
Elég későn találtam meg a kérdést. Nos mi a haverokkal, ha kint vagyunk jön egy olyan, hogy kell egy új kép. (NEM szelfi, mert az nem szeretjük). Mi úgy szoktuk, hogy először is kigondolunk egy helyet ami jól is néz ki meg stílushoz illő. Például mi szeretjük az elhagyatott, kicsit romos helyeket. Most feldobok egy gyárépületet (már, ha be lehet menni ugye). Vagy egy tó is teljesen tökéletes. Innentől már csak a fantázia van. Állítsd be a kamerát, gondold ki, hogy hogyan fogsz ülni, állni, guggolni stb. Szólj egy havernak, hogy csak nyomja meg a fotózás gombot, aztán tegyél rá egy effektet vagy még valamit dobj rá. Szerkeszd ahogyan akarod, de ne szerkeszd szarrá. Ezután már csak az marad, hogy kirakd a Facebookra! :) Remélem tudtam segíteni
16/16 anonim válasza:
Úgy is lefotózhatod magad, hogy beállítod a telefont időzítőre, és lerakod valahová kitámasztva. Én is ezt csinálom, mert zavarban vagyok, ha másik ember fényképez, de most már muszáj volt frissítenem a fotóm, mert egy három éves kép volt kinn, amit rózsaszín hajjal, gótnak sminkelve pózolok, közben meg most sima szőke hajam van, normálisan öltözködök, épp egy állásra jelentkeztem, és éreztem, hogy ez nem egy jó pont :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!