Hányszor mehetek el a Mc Donaldsba egy héten ha akarok valamennyit fogyni?
kicsit meguntam már hogy a suliba mi meg a csajok alkotjuk a "duci ruci" klubbot legalábbis annak lettünk kinevezve mert kicsi dagadtak vagyunk (de szépek is :D ) szóval szoktam naponta 5 percet biciklizni meg ilyenek de mindig a mekibe megyünk kibeszélni az épp aktuális dolgokat meg ki kivel feküdt le épp most ilyenek viszont nem tudom hányszor mehetnék el :S
3x egy héten az sok lenne? Általában ilyenkor szoktam enni 1 big macet két csibe burit meg egy mc chickent is néha betolok még ja meg sültkrumplit általában 1 nagy 1 kicsi néha eszünk közösen egy almás pitét is ha nagyon éhesek vagyunk
szóval így ez mellett a napi 5 perces biciklizéssel ladhatnék pár kilót?
# 11
Majdnem vicces srác vagy, majdnem:)
honnan tudtad hogy colát iszom azt nem is írtam? :O
45 perc? :S uhh az jó fárasztó 20 perc nem elég szerintem még azt is alig bírnám :-/ :(
Ember, szétt röhögtem magam miután leesett h ez kamu. Mielőtt ez megtörtént, kezdtem berágni, h hogy lehet valaki ennyire egy idióta.
De tudjátok, az a baj h valoban vannak ilyen emberek :)
Múlt hétvégén elszörnyülködtem, mert a mekiben találkoztam néhány kollégámmal és láttunk egy-két zsirdisznot, azokat az igazi zsiros pattanásos börü, kocákat, akik haspoloban teszik a szépet.
Na paarsze a szorakozo helyeken is ki tudnak magukért tenni ezek a szépségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!