Minden reggel latok egy sracot a buszon, nagyon tetszik de zavarban vagyok elotte mit csinaljak?
Szoval igen sokszor szoktunk egymassal szembe nezo ulessel ulni de nem kozvetlen kozel csak ralatunk egymasra . A srac egyebkent nem egyedul szokott lenni.
Szoktam neha ranezni de ennyi nem merek sokaig meg aztse tudom h o egyaltalan ram nez e mert nem latom tisztan( nem jo a szemem) ,ahj nagyon rossz vmikor direkt nem ulok ugy h vele szembe legyek pedig szeretnek de nagyon zavarba vagyok:(( . De egyebkent mar volt hogy egymas szemebe neztunk.
Jó munkához idő kell :-)
Na, meg aztán az a helyzet, hogy van olyan, amikor a lánynak/nőnek kell kezdeményeznie, ha a másik fél nem tesz semmit, de látszik rajta az érdeklődés. Ebben nincs semmi, úgy kell csinálni, hogy úgy érezze, ő volt a bátor, aki lépett.
Jó munkához idő kell (vagy már mondtam?).
A kiszemelt kegyeiért bizony sokat kell dolgozni, bár ebből a szempontból a nők rosszabbak, mert szeretnek rájátszani és kéretni magukat, de egy férfit könnyű táncba vinni (na meg Katát is). Tégy érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!