Minden reggel latok egy sracot a buszon, nagyon tetszik de zavarban vagyok elotte mit csinaljak?
Szoval igen sokszor szoktunk egymassal szembe nezo ulessel ulni de nem kozvetlen kozel csak ralatunk egymasra . A srac egyebkent nem egyedul szokott lenni.
Szoktam neha ranezni de ennyi nem merek sokaig meg aztse tudom h o egyaltalan ram nez e mert nem latom tisztan( nem jo a szemem) ,ahj nagyon rossz vmikor direkt nem ulok ugy h vele szembe legyek pedig szeretnek de nagyon zavarba vagyok:(( . De egyebkent mar volt hogy egymas szemebe neztunk.
Gyakorold a ránézést :-D
De tényleg, erre "kényszerítened" kell magad, egy pillantás, megvárod, amíg rádnéz, 1-2 másodpercig a szemébe mézel, és egy mosollyal elkapod a tekinteted. Ez szerintem egyértelmű jelzés. Párszor ezt teszed, esetleg mindig egy kicsit tovább tartod rajta a szemed, ...
Na, szóval ja, valahogy így.
Es ha nem is nez ram?:((
Amugy majd gyakorlom tukor elott😃:D
Szerintem te ebből túl nagy problémát csinálsz.
Hétfőn majd kiderül. A beszámolót elvárom :-D
Ki tudja?
Amúgy igen, az a magabiztosságnak jót tesz, ha látsz; amikor nincs rajtam a szemüvegem, én is tippelni szoktam, vajon XY hozzám beszél-e vagy sem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!