Nők, lányok milyen eszközt tartotok magatoknál önvédelem céljából?
Egy spray van nálam.
Tudom, nem túl hasznos. . . főleg hogy a táska aljába kerül mindig.
Rendészeti sulisként pontosan tudom,hogy milyen a világ,ezért 2 spray (Táska külső,patentos zsebe a másik meg a kabátzsebben.) Illetve egy Röhm RG59N gázpisztoly tokban,az övemen vagy a kabátzsebében.
Manapság sajna alap. :(
24/L
Napközben a táskámban van a paprikaspray, este átteszem a kabátzsebembe, a kezemmel végig fogom. Mikor nem fér be sehogy, akkor a kulcsomat fogom meg úgy, hogy minden ujj közé egy kulcs. Vagy a táskámat fogom meg úgy, hogy a szíját a csuklómra tekerem, hogy ha támadnak, meglendítem és rohanok.
Bár ha a rosszabb eset áll fenn, és meg akarnak erőszakolni, olvastam egy interjút, amit nemi erőszak miatt elítél pasikkal (állatokkal?) készítettek, és azoknak a kis férgeknek annyi elég, ha sikítasz vagy magabiztosan lépsz fel, szaladnak haza a mama holttestéhez a pincébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!