Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lett? én...

Szerintetek milyen lett? én irtam ezt a dalt de egy igazi profira lessz szükségem

Figyelt kérdés
Annyira hiányzól mért nem szóltál hogy elmész? E kerek földön kincsem hiányzol gyere vissza gyere vissza kérlek nem bírom ki nélküled a földi életet nagyon szeretlek mennék veled a végtelenségik mert szeretlek érted bármit megteszek életem szerelme nem tudom felfogni hogy miért mentél el ki bántott meg?Én érted bármit megteszek mert szeretlek,imádlak és életem végéig melleted leszek.Ne hadj el kérlek drága kincsem mert szeretlek nagyon a földi életet nem bírnám ki nélküled. A lelkem fellegekbe száll látván téged szerelmem nem élhetek nélküled.Ne hadj el kicsim a szemedbe nézek és rögtön érzem a lángolást. A vasút állomáson várom mikor jössz és mikor hívsz, Mert te vagy az életem értelme örökké és ez nem változtat semmin.
2016. jan. 26. 19:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tagoltad. Egybefüggő szöveget írtál.

Amúgy szar.

-Nem tagoltad

-Idiótán fogalmazol, ok nélkül. Még ha sorhossz, szótagszám, rímelés, ritmus, vagy bánom is én milyen költői eszköz miatt csinálnád, azt mondom oké. Így csak szar.

-Nem tudsz írni. Most nem feltétlenül a dal-írásra gondolok, hanem az írásra úgy általában. Kell neked egy nyelvtankönyv.

-Tényleg nagyon idiótán fogalmazol, ezt kétszer is le kell leírnom.

Olvasgass dalszövegeket és elemezd őket. Nem mulatósra gondolok, mert annak ez is elmegy.

2/10. Próbálkoztál.

Szintetizátorral és harmonikával, vidéken, de csak ha elég kisfröccsöt ittam 3/10.

2016. jan. 26. 20:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Annyira hiányzol mért nem szóltál hogy elmész? E kerek földön kincsem hiányzol gyere vissza kérlek nem bírom ki nélküled a földi életet nagyon szeretlek mennék veled a végtelenségik mert szeretlek érted bármit megteszek életem szerelme nem tudom felfogni hogy miért mentél el? ki bántott meg? Én érted bármit megteszek mert szeretlek, imádlak és életem végéig melleted leszek. Ne hadj el kérlek drága kincsem mert szeretlek nagyon, a földi életet nem bírnám ki nélküled. A lelkem a fellegekbe száll látván téged szerelmem nem élhetek nélküled, Ne hadj el kicsim a szemedbe nézek és rögtön érzem a lángolást. A vasút állomáson várom mokir jössz és mikor hívsz. Mert te vagy életem értelme örökké és ez nem változtat semmin.
2016. jan. 26. 20:10
 13/18 A kérdező kommentje:
miért?
2016. jan. 26. 20:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tagoltad, még mindig szarul fogalmazol, és még mindig nem tudsz írni.
2016. jan. 26. 20:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nem tud irni

Dalszöveget se, akkor

Legalább tagolni tanuljon,

és ne hazudjon.

Esetleg egy ritmusadó

vagy arra nincs mutató?

Találjam ki magamtól,

hogy mi ugrott ki az agyadból?

Még ha igy lett volna leirva akkor talán el is olvasom, de igy csak az első sort olvastam.

2016. jan. 26. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:
"(...) ez nem változtat semmin." - Inkább 'ezen nem változtat semmi' akart lenni, úgy érzem...
2016. jan. 26. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Annyira hiányzol, cuncimókus, legalább egy sms-t dobtál volna, mielőtt lelépsz a Józsival! Mert ez így nekem nagyon szar! E kerek földön nincs annyi pia, amit meg ne ittam volna szerelmi bánatomban, mert szeretlek, imádlak, jobban, mint a töltött káposztát, pedig azt is piszkosul szeretem ám! Te vagy az életem értelme, lécci ne azt nézd, hogy megkeféltem a Jutkát meg a Kittit is, akkor csak részeg voltam, becsszó. Ne hadj el drága kincsem, édes egyetlenem, mert jobban érzem a lángolást, mint amikor múltkor részegen felgyújtottam a szomszéd szerszámoskamráját, látod, akkor is miattad voltam berúgva, még azt is vállalom érted, hogy lecsuknak. Édes szívem, ha olvasod ezt, délután ötkor a szökőkútnál léccives legyél ott, különben nagyon rossz verseket fogok írni és mindenki tudni fogja, hogy miattad van. Na pá!
2016. jan. 26. 22:55
 18/18 anonim válasza:

Ez nem dalszöveg....

Tudod a dalszövegben vannak rímek is...😀

2019. jan. 27. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!