Szerintetek milyen lett? én irtam ezt a dalt de egy igazi profira lessz szükségem
Figyelt kérdés
Annyira hiányzól mért nem szóltál hogy elmész? E kerek földön kincsem hiányzol gyere vissza gyere vissza kérlek nem bírom ki nélküled a földi életet nagyon szeretlek mennék veled a végtelenségik mert szeretlek érted bármit megteszek életem szerelme nem tudom felfogni hogy miért mentél el ki bántott meg?Én érted bármit megteszek mert szeretlek,imádlak és életem végéig melleted leszek.Ne hadj el kérlek drága kincsem mert szeretlek nagyon a földi életet nem bírnám ki nélküled. A lelkem fellegekbe száll látván téged szerelmem nem élhetek nélküled.Ne hadj el kicsim a szemedbe nézek és rögtön érzem a lángolást. A vasút állomáson várom mikor jössz és mikor hívsz, Mert te vagy az életem értelme örökké és ez nem változtat semmin.2016. jan. 26. 19:28
3/18 A kérdező kommentje:
ott van a kérdés alatt
2016. jan. 26. 19:45
4/18 anonim válasza:
Az nem dal, hanem egy szöveghalmaz. Egy dalnak van dallama is.
5/18 A kérdező kommentje:
ez egy dalszöveg
2016. jan. 26. 19:48
7/18 A kérdező kommentje:
tagoltam
2016. jan. 26. 19:52
9/18 anonim válasza:
Nagyjából olyan, mintha ugyanazt írnád le tízszer. Nincs benne semmi eredetiség, őszinte érzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!