Normális ha 24 évesen még keresem az utam, és önmagam?
Persze, ez egy folyamat, addig jó, amíg egyáltalán tudsz keresni. Ahogy mondani szokás: "jó pap holtig tanul". De van másik is: "szeresd, aki az igazságot keresi, de óvakodj attól, aki már megtalálta."
Vagyis minden korban keresed önmagad, és lépésről lépésre meg is találod, mindig egy kicsit többet; a probléma akkor van, ha úgy érzed, hogy nagyon görcsölsz ezen. Csak a tested 24 éves.
Persze. Nekem tavaly 23 évesen sikerült megtalálni az utamat.
Igaz amit mondani szoktak,hogy "jobb késő,mint soha". ;)
én is még mindig keresek(29),nyugi nincs szégyelni valód.
Jó látni amikor foglalkoznak az emberek az életükkel.
Szerintem abban az esetben nem normális/negatív, hogyha nem volt addig életem, illetve nem fogadom el azt.
Én is keresem az utam, és mindig változhat a gondolkodás módom, de attól még "önmagammal" azt az embert is azonosítom, aki eddig voltam, és akinek voltak tapasztalatai, emlékei, eddigi élete.
Szerintem többnyire a múltam alapján "mutatkozok be", nyilvánulok meg mások előtt, annál tovább nyitott vagyok a jövőre, az utamra, a változásra.
Az már másik dolog, hogy az embernek folyamatosan változik a út iránya a jövő távlataiban. (de lényegében csak azt tudom mindig utamnak nevezni, amit már magam mögött hagytam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!