Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki az a Lakatos Levente?

Ki az a Lakatos Levente?

Figyelt kérdés
Komolyan, ki ez? Egy csomó ismerősöm osztja meg folyton a buta, közhelyes idézeteit, annyira szánalmas az egész, nagyon idegesítő. Már meglátom a nevét és falramászok. Ki ez??? Valami nyálhuszár koma aki a kis tinicsajoknak ír idézeteket? Tavaly tudtam meg azt is, ki az az Oravecz Nóra, na hát az se semmi, nulla végzettséggel ilyeneket írni, a sok kis tini meg tőle tanul...... De ez a Levente még idegesítőbb, komolyan ki ez??? :D

2016. jan. 18. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Idézeteket osztanak meg tőle, és te nem jössz rá magadtól, hogy ki ő. És még az idézet a buta... :D

Elárulom, nagyon meglepő lesz figyelj jól, a fickó egy író.

Abszolút nem tiniknek szólnak a könyvei. Arról pedig egy író tényleg nem tehet, hogy néhány ostoba ember a legközhelyesebb részeket emeli ki egy-egy könyvéből, és ezáltal totál baromságnak tűnik amiket ír (és ez általánosan elmondható a legnagyobb írók könyveiről is). Ha valaki elolvassa az egész könyvet, úgy egy történet máris nem tűnik butaságnak (ez viszont nem minden könyvre igaz).

2016. jan. 18. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyílván buta vagyok 1 pszichológus meg egy jogász diplomával, te kis édes! :) Egyelek meg... Nyílván azért írod ezt, mert te a követője vagy, én arra voltam kíváncsi, hogy ő ugyan mi a fenét tett le az asztalra, hogy ilyen bölcsnek hiszi magát? :D Nem arra voltam kívámcsi, hogy író e....hanem, hogy ki ő, honnan jött, érte netán valami trauma az életben, hogy ilyen bölcs lett? Netán pszichológus, mint én? Kicsit idegesítő, hogy az ilyenek, mint ő, meg Oravecz látják el a kis tiniket ilyen tanácsokkal, és próbálnak pszichológust játszani. Nevetséges, és sajnos szerintem te is beveszed minden szavukat! ;)
2016. jan. 18. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Regényeket írnak, tudod, kitalált történeteket - amik épp annyira valósak, mint amennyire a Te pszichológus miléted -, nem pedig életvezetési tanácsokat adnak. Épp annyira kell ezeket komolyan venni, mint bármely történetet, amit a fantázia szült. Az emberek nem ebből építkeznek szellemileg, vagy lelkileg, de ha valaki ezeknek az irományoknak a sorai között talál olyat amit a saját életében hasznára tud fordítani, ám legyen. Nem árt ez senkinek. Ezért is merül fel bennem a kérdés, miért vagy Te ennyire felháborodva azon, hogy írnak, és sikeresek?

Hol van az előírva, hogy pszichológus végzettség kell ahhoz, hogy valaki megírjon egy könyvet, hmm?

2016. jan. 18. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól írtad, az új Oravezc Nóra. A srác kihasználja, hogy ennyi buta és naiv nő van és tök jó bevétel neki. Felőlem csinálja nyugodtan, így legalább kiszűrhető, hogy melyik nőt lehet egyáltalán komolyan venni.
2016. jan. 23. 18:01
 5/5 Bundy212 válasza:
44%

Voltam egy előadásán, nagyon szimpatikus, közvetlen ember, jó meglátásokkal. Sokan előítéletesek vele és a munkásságával szemben - amivel amúgy elmondása szerint ő is tisztában van. Bevallom, hogy nem olvastam még tőle könyvet, kicsit tartok tőle, hogy nem igazán az én ízlésemnek valóak a történetei, de meg fogom neki adni az esélyt ettől függetlenül.

Mindenesetre, Mint ember, nagyon pozitív benyomást keltett, a kérdésekre is szívesen válaszolt, illetve abszolút pluszpontot szerzett azzal, mikor egy félmondattal burkoltan beoltotta A szürke ötven árnyalatát :)

2016. jún. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!