Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a bosszúról?

Mit gondoltok a bosszúról?

Figyelt kérdés
Ha valaki szándékosan tönkre tesz téged, de tényleg nagyon sokat ártott neked. Bosszút állnál?

2016. jan. 17. 17:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szerinted Isten bosszút áll, kedves válaszoló?? Én erősen kétlem. Mit érdekli az Istent az én sérelmeim? Mikor még a sajátjáért sem áll ki!?

És ha mégis, mit tenne? Talán azt mondana majd az ártómnak, hogy: Ezt azért nem kellett volna!?

Ugyan már, ezt te sem gondoltad komolyan.

Viszont ez a bizonyos illető tényleg veszélyes rám nézve.

Mi van ha még próbál, vagy még szándékozik bármi módon ártani nekem? Mai napig gyűlöl engem.

Tegyük fel, hogy nem állok bosszút, és később kiderül hogy kellett volna!?

Még nem teszek semmit, de ha tényleg nem lesz más választásom, akkor nem érdekelnek még a következmények sem.

2016. jan. 18. 20:55
 12/22 anonim ***** válasza:

"Még nem teszek semmit, de ha tényleg nem lesz más választásom, akkor nem érdekelnek még a következmények sem."

Ezt ne írd. Te fontosabb vagy mint ő. Tulajdonképpen mi a bosszú? Valami amitől te úgy érzed elégtételt vettél.

Erre lesz időd egészen a halálodig. Akkor inkább már élj teljes életet addig, nehogy már ez az ember elvegye tőled még ezt is.

Persze nem tudom, hogy milyen gyorsan kell cselekedned, de csak okosan!

2016. jan. 18. 21:18
 13/22 A kérdező kommentje:
És ha már nem bosszúról van szó, hanem megfékezésről??
2016. jan. 18. 21:30
 14/22 anonim ***** válasza:

"Szerinted Isten bosszút áll, kedves válaszoló?? Én erősen kétlem. Mit érdekli az Istent az én sérelmeim? Mikor még a sajátjáért sem áll ki!?"

Hát ebben nagyon tévedsz!

"Ugyan már, ezt te sem gondoltad komolyan."

ha Te nem hiszel, legalább az én Hitemet ne kérdőjelezd meg!

Amúgy meg, ha az a fickó olyan veszélyes, akkor is van számos megoldás a bosszúálláson kívül. Elköltözhetsz; hívhatod a rendőrséget; stb...

Amik törvényes megoldások.

De persze a leglényegesebb kérdés az:

Amikor kiírtad a kérdést, tanácsot kértél?

Vagy eleve elhatároztad, hogy bosszút állsz, és ehhez várod a hozzászólók megerősítését?

2016. jan. 19. 07:29
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem tanácsot, nem megerősítést vártam. Csupán VÉLEMÉNYEKET.
2016. jan. 19. 13:23
 16/22 A kérdező kommentje:

,, ha Te nem hiszel, legalább az én Hitemet ne kérdőjelezd meg!"

Azzal, hogy reagáltál erre a hozzászólásomra, és hogy kérdezősködtél az felől, hogy milyen szándékkal tettem fel valójában az eredeti kérdésemet.... bosszút álltál. Tehát te, egy bosszúálló ember vagy. Nem bírtad megállni, hogy annyiban hagyd.

Pedig ez itt csak egy fórum, ahol az emberek kommunikálnak egymással.

Méghozzá egy névtelen, teljesen személytelen oldal, itt senki nem tudja, hogy ki vagy.

Mégis, észrevettem hogy a legtöbb ember kényszert érez arra, hogy szóharcokba szálljon, és minden nekik rosszul eső vagy nem passzoló leírt mondatért bosszút állnak, és harcolnak az önérzetükért, nem nyugodnak, mindent megtennének hogy igazolják magukat!!! Mindenféle jelenlét és vizualitás nélkül!!

Akit pedig a való életben, személyre szabva, szándékosan sértenek és aláznak, és semmibe vesznek, stb., annak meg nahát! Érthetetlen hogy védeni akarja önmagát... ???

2016. jan. 19. 13:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért egy kérdés, vagy intés elég messze van a bosszúállástól.
2016. jan. 20. 06:26
 18/22 A kérdező kommentje:
Érdekelnének még más emberek véleményei is, ha megenged !!
2016. jan. 22. 11:30
 19/22 A kérdező kommentje:
megengeded
2016. jan. 22. 12:06
 20/22 A kérdező kommentje:

Abból a megaláztatásból, amennyit én kaptam tőle, abból adnék neki vissza valamennyit. Ennyivel bőven beérném.

Arra gondoltam hogy feltennék a youtubera egy videót, amibe elmondanám a világnak, hogy mit tett velem. De akkor meg lehet, h feljelentene valami jog sértésért vagy nem tudom, akkor meg magammal b*sznék ki még jobban.

2016. jan. 22. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!