Miért van az, hogy folyton rémálmaim vannak és reggelre nagyon fáradtan kelek fel?
Figyelt kérdés
Egy sráccal 3 hónappal ezelőtt összejöttünk egy éjszakára egy buli után, nem volt folytatása a dolgoknak, én sem akartam volna, de elég rossz vége lett és nagyon kiábrándító volt. Nagyon haragudtam rá egy ideig és sok feszültség gyűlt fel bennem iránta, legszivesebben felpofoztam volna ha összetalálkozunk, pedig én nem vagyok alapjában véve egy agresszív ember. Mégis ő olyan ellenszenvet váltott ki belőlem, ami miatt 3 hete rendszeresen, minden éjjel azt álmodom, hogy veszekedünk, üvöltözünk egymással, és reggel nem tudok kikelni az ágyból, mert érzem hogy fizikailag lefárasztott. Utána egész nap nem vagyok jó semmire, fáj a fejem, fáradt vagyok és nem tudok tanulni. Hogy szabaduljak meg ezektől az álmoktól? Nem szoktam rá gondolni, úgyhogy nem azért álmodom ezeket mert túl sokat gondolok rá..szeretnék egy békés, nyugodt éjszakát, amikor kipihenem magam, de mostanában csak még fáradtabb vagyok amikor felkelek...mit tehetnék?2016. jan. 16. 19:48
1/1 anonim válasza:
hát én erre nem tudok választ adni ,de én is kb2 hónapja 3-4 órákat alszom max és reggelig fent vagyok ha meg elalszok jönnek a rém álmok vagy csak felébredek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!