Van itt olyan, aki nem dolgozik és nem is tervezi?
Érdekelnek az okok is, de főleg, hogy mit szól ehhez a környezetetek úgy általában.
Nem a munkanélküliekre gondolok, hanem akik megtehetik, hogy ne dolgozzanak vagy ha akarnának se tudnának.
Nem dolgozok, mondhatni. A férjem dolgozik, egy kicsi házunk van és az ő fizetése elég kettőnket fenntartani, plusz félrerakni. Így abban egyeztünk meg, hogy én itthon maradok és ellátom az állatokat és a kertet. Ha nagy munka van akkor ketten dolgozunk a kertben.
Faluban lakunk és nagyon nagy telekre van egy apró házunk, tehát bőven elfértek az állatok (csirkék, tyúkok, kecskék és malacok tavasztól őszig). Van itt azért bőven munka, úgy nem dolgozom, hogy dolgozom. :)
Jelen:)
Nem nekem találták ki a munkát. Nem akartam és nem is akarok. Miért érdekeljen, ki mit mond? Nejem, pár éve említette, hogy nincs kedvem dolgozni? Telibe találta:))))))
Nem kapok semmi negatívat, mert a környezetünkben sokan csinálják így, vagy hasonlóan, tehát érzik, hogy azért megdolgozok én az ételünkért.
Krumplit, répát, karalábét, petrezselymet, paprikát, paradicsomot, uborkát amit tudunk elteszünk és nem veszünk boltban.
Ugyanez van a hússal, tojással, tehéntejet veszünk csak, de azt is a faluból attól a családtól, akinek tehene van.
Kell az állatokra is jócskán költeni, de még mindég jobban kijövünk mintha minden héten a boltban vennénk.
Persze a disznóvágásra összehívjuk a barátokat és ők is visznek magukkal, pálinkát, bort meg apukám intéz nekik arra a napra. :)
Utolsó, fantasztikus emberek vagytok, nem ilyen válaszra számítottam a kérdés kiírásakor! :))
Persze azt is felpontoztam, akinek nincs kedve, teljesen megértem!
Nekem sincs kedvem, főleg, hogy nem is lehet találni, ha meg igen akkor is minimálbérért robotoljak napi 10 órát!! De legalább akkor fizetnének rendesen, ha már a munka szar. Nekem így nem éri meg.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!