Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez esetleg barátnő hiány? (Ha...

Ez esetleg barátnő hiány? (Ha ilyen egyáltalán létezik. )

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy most vagyok 16 éves,elsős.

Eddig csak a tanulásra koncentráltam,nyelvvizsga stb,teljesen jók voltak a jegyeim is,de mostanában leromlottak a jegyeim,teljesen elszállt a koncentrálási képességem,szinte minden eltudja vonni a figyelmemet.

Eddig nem zavart,de mostanában már rendesen irritál,hogyha mellettem körülöttem nyali-faliznak. Rendesen én érzem magam rosszul.

Amióta busszal járok egyre többet szemezek a lányokkal,mindig mondják a többiek is,hogy stíröl,és egyre többet gondolkozom rajta,hogy most már tényleg oda kéne menni és beszélni vele,pedig eddig nem is foglalkoztatott ez a téma.

Érzem,hogy rendesen szeretethiányom van,szeretni szeretnék már valakit. (Amielőtt jönnek azok a kommentek,hogy "A szüleidtől nem kapsz elég szeretetet?" azelőtt mondom,hogy de rengeteget,nem is azzal van baj,valahogy másik fajta szeretetnek érzem,vagy nem is tudom.)

De az egészben az a borzasztó,hogy tudom hogy bejövök neki,és este teljesen felspanolom magam,hogy na majd most odamegyek (nem félre érteni :D),és amire odajutok teljesen összerogyok,aztán utána persze jön az önutálat hogy én barom hogy volt a lehetőség.

Mostanában a stílusom is nagyon megváltozott,lehet ennek hatására,hogy megpróbálok egyre jobban tetszeni a lányoknak..

Nem tudom,mennyire érthetőre sikerült,ha jut még valami az eszembe erről,majd azt még leírom,vagy jobban megfogalmazom a kérdést:D

2016. jan. 12. 21:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Az osztályból is tudom,hogy bejövök valakinek,elég könnyű is lenne kapcsolatot kialakítanom vele,csak osztálytárstól nem akarok úgy nagyon semmit,mert aztán meg ha szakítanánk,minden nap elmenni úgy mellette,mint ha nem is tudom,na mindegy:D
2016. jan. 12. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Èn a helyedbe megmèlytorkoznám, aztán lepermeteznèm a szèp szemeit:))
2016. jan. 12. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Vártam már hogy mikor jön egy ilyen vagy hasonló emberke...xd
2016. jan. 12. 22:16
 4/7 anonim válasza:
Én is jártam hasonló cipőben annak idején mikor iskolás voltam. Tudom,hogy nehéz, de próbáld meg össze szedni minden erőd és leülni mellé a buszon. Aztán valami hülye ürüggyel szóba eredni vele, és a többi jön is magától. De ha ennyire nem megy akkor irj rá facebookon. Ott talán könnyebb levetni a gátlásaid Don Huan
2016. jan. 12. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Bár még csak 16 vagy de a lényeg hogy majd kinősz ebből. Én is voltam ilyen de a szeretethiány legyengít. A férfi legyen erős magabiztos. Mit ér egy férfi ha nincs buszlesége? Mit ér egy férfi ha nem ég tűz a szemében? Légy kezdeményező. A világ kegyetlen. Ha állsz és nézel eltapos. CSELEKEDJ és tedd meg amit meg kell. Ha akarsz barátnőt akkor szerezz. Csináld vagy ne csináld de ne próbáld. Ha úgy állsz hozzá hogy megpróbálod akkor az már bizonytalanság ami nem vonzó. Vagy csináld magabiztosan vagy büszkén maradsz magányos.
2016. jan. 13. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez....csak én 8-os vagyok.

15/L

2016. jan. 14. 09:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Na akkor nem vagyok egyedül..:)
2016. jan. 14. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!