Tényleg van Benne Semmi nevű (szinkron) színész?
Figyelt kérdés
Egy csomószor hallottam már filmek végén, lehet, hogy operatőr vagy hasonló, nem tudom hova tenni, furcsa neve van.2016. jan. 11. 19:24
1/5 anonim válasza:
Bennes Emmi a neve, az sem biztos, hogy Emma vagy Emília a neve, nem néztem utána, de írva Bennes Emminek van.
2/5 anonim válasza:
Hahaha, régen én is mindig így értettem. Vennes Emmy egyébként, színésznő és szinkronszínész. Amint látom a Jane Eyre és A nyomorultak filmváltozatait érdemes megemlíteni, meg talán az Amelie csodálatos élete című filmet, ezekben volt női mellékszereplők magyar hangja. De halványan rémlik, mintha a Magnum vagy a Knight Rider egyes epizódjainan is feltűnt volna, vagy valamelyik Bud Spencer és Terence Hill filmben, de lehet, hogy tévedek. De az biztos, hogy szinkronizált tévésorozatokban is, konkrétan emlékszem, hogy minden este hallottam a nevét.
3/5 anonim válasza:
Én mindíg úgy értettem, Vemhes Emmi
Végre kiderül, mi is ez a név valójában..
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, haha, akkor ezt nagyon rosszul tudtam! :)))
5/5 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon szépen köszönöm! :D
2016. jan. 23. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!