Van olyan aki nagyon későnbkezdett egyetemet és jól kijött belőle?
Figyelt kérdés
Nem szeretem amit csinálok, szeretnél egy teljesen új szakmàt tanulni. De félek, hogy 30 évesen, mire elvégzem, 0 tapasztalattal nem fogok kelleni senkinek.2016. jan. 11. 11:42
1/5 anonim válasza:
Ha telített a szak amit választasz, akkor tényleg nem fogsz kelleni senkinek. Ha nem az akkor kijöhetsz belőle jól is.
2/5 anonim válasza:
Én 24 vagyok és idén fogok felvételizni, ha minden jól megy szeptemberben kezdem. Hogy jól fogok-e belőle kijönni, csak remélni tudom, bár én világ életemben erre vágytam, ezt akartam tanulni és a legjobb szeretnék lenni a szakmámban, szóval szerintem csak hozzáállás kérdése, még akkor is, ha telített a szak.
3/5 Sunshinedoll válasza:
A volt párom 27 évesen kezdte az orvosit, az alsó hangon 6+2 év. (Van két másik diplomája, de az orvosi szakmában nyilván kezdőnek minősül) Mondjuk ő amerikai, ott biztos kap f-sza munkát, nem úgy mint itt :D
4/5 zgyzgy válasza:
Nem az számít, hogy hány évesen végzel, hanem az, hogy van-e ismeretséged.
5/5 anonim válasza:
Egyetemet 40 évesen is érdemes elkezdeni, ha van egy olyan szak ami tényleg érdekel és szívesen csinálnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!