Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan aki nagyon későnbkez...

Van olyan aki nagyon későnbkezdett egyetemet és jól kijött belőle?

Figyelt kérdés
Nem szeretem amit csinálok, szeretnél egy teljesen új szakmàt tanulni. De félek, hogy 30 évesen, mire elvégzem, 0 tapasztalattal nem fogok kelleni senkinek.
2016. jan. 11. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha telített a szak amit választasz, akkor tényleg nem fogsz kelleni senkinek. Ha nem az akkor kijöhetsz belőle jól is.
2016. jan. 11. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok és idén fogok felvételizni, ha minden jól megy szeptemberben kezdem. Hogy jól fogok-e belőle kijönni, csak remélni tudom, bár én világ életemben erre vágytam, ezt akartam tanulni és a legjobb szeretnék lenni a szakmámban, szóval szerintem csak hozzáállás kérdése, még akkor is, ha telített a szak.
2016. jan. 11. 11:49
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
A volt párom 27 évesen kezdte az orvosit, az alsó hangon 6+2 év. (Van két másik diplomája, de az orvosi szakmában nyilván kezdőnek minősül) Mondjuk ő amerikai, ott biztos kap f-sza munkát, nem úgy mint itt :D
2016. jan. 11. 15:11
 4/5 zgyzgy ***** válasza:
Nem az számít, hogy hány évesen végzel, hanem az, hogy van-e ismeretséged.
2016. jan. 11. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetemet 40 évesen is érdemes elkezdeni, ha van egy olyan szak ami tényleg érdekel és szívesen csinálnád.
2016. jan. 12. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!