Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nézik le a Magyar...

Miért nézik le a Magyar embereket?

Figyelt kérdés

Sokak szerint, mi egy élettelen semmi nép vagyunk,

nem vagyunk kemények, bezzeg az Orosz az kemény.

Meg kb, minden nemzet, csak mi vagyunk puhányok.

Miért akarják ezt rávezetni a genetikára, hogy

a magyar ember genetikailag puhány. Szerintem

ez nagy butaság. És miért van az, hogy mi

ráadásul ezt még el is hisszük!?

2016. jan. 10. 18:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát a mai átlag magyarra ez tökéletes leírás. Nem egészen értem, hiszen akkor régen még sokkal faszábbak voltunk, vagy legalábbis a történelemkönyvből ezt olvastam.
2016. jan. 10. 21:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Kertész Ákos meg ezt írta a magyarokról:

„A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.”

(Forrás: [link] )

2016. jan. 10. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!