Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnek elmenni szombaton...

Szeretnek elmenni szombaton csajozni de mit mondjak itthon a családnak hova megyek?

Figyelt kérdés
Meg soha nem volt barátnőm de szeretnek mar egyet magamnak ezert gondoltam elmegyek es megpróbálok csajozni, de mit mondjak itthon hova megyek, nem szeretnem ha tudnak hogy csajozasal probalkozom mert ha nem sikerul beegek előttük meg kinevetnenek, ha meg veletlenul sikerul akkor majd elmondom, csak mit mondjak hova megyek? Pl azt nem mondhatom hogy egy haveromal találkozom vagy ilyesmi mert ugyis tudja mindenki hogy nincs egy baratom se

2016. jan. 10. 11:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Olyan hülyeségeket irtok tenyleg nincs valami használható jo ötletetek? Most ti szórakoztok vagy tenyleg csak Ennyi eszetek van? A kerdest meg tessek figyelmesebben elolvasni, ertelmi fogyatekosok!
2016. jan. 10. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Na ilyen szöveggel biztos nem fogsz becsajozni!
2016. jan. 10. 22:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Én komolyan irtam a választ, ne legyél mán ekkora idióta

.ha kiakarod törölni a feneked szólsz anyudnak?

2016. jan. 10. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!