Mi legyek ha majd "nagy leszek"?
15 éves lány vagyok, és egyszerűen nem tudom mihez kezdjek majd. Szeretnék segíteni az emebreknek, ezért valami egészségügyi pályára gondoltam, esetleg orvos vagy ápolónő. Viszont a kémia nem megy túl jól, a hármast is alig sikerül összeszedni.
Azok a tárgyak amik nagyon jól mennek, azok a nyelvtan, az irodalom, a töri, a föci, tavaly ment a biosz is 5-ösre. Fizikából megvan a négyes, matekból viszont csak a hármas.
Kicsit zavaros, de azért tudtok segíteni?
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat.
Nem vagy rossz tanuló, viszont az orvosi piszkosul nehéz és ha az érettségin 3-mas lesz a matekod, akkor az nagy pontveszteség. És kell emelt is, ami kémia vagy biosz az orvosira jelentkezőknél.
De ha jobban rámész és úgy érzed, sikerülne a matekot feljavítani és bioszból stabil lenne a tudásod, akkor érdemes lehet megpróbálnod, ha szívesen csinálnád. Sok sikert! :)
Szerintem inkabb human beallitottsagu vagy:) vannak az interneten palyavalasztasi tesztek (beirod a google ba h palyavalasztas kozepiskolasoknak vagy stb es kiadja:) )
Szerintem csinalj egy tesztet:)
Tanár, pszichológus, ápolónő, mentős, tanácsadó. De még van pár éved eldönteni, addigra úgyis érezni fogod :D
Sima gimnáziumba jársz?
Ha nagy leszel, legyél boldog :)
Amúgy a kérdésedre válaszolva szociálpedagógus, gyógypedagógus, szociális munkás, családsegítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!