Amikor egy nő elkezd ütlegelni egy férfit, a férfinak mit kellene tennie?
# 11: Igen, sajnos az átlag ember tényleg ilyen hülye.
Arra a baromra, aki kiröhögte, mikor a nő verte a férfit, de mikor a férfi verte a nőt, rögtön odament... Hát ráférne egy alapos verés. Mondjuk egy testépítő nőtől. :D
Ostobasag ez a video. Egy ferfi meg tudja magat vedeni egy notol, forditva nem igaz.
Ha ilyet latnek hogy egy ilyen kis nyuzuge gyerek foldre visz egy csajt, olyat kapna hogy annak is fajna akinek elmeseli.
# 13:
És ha egy átlagosnál erősebb nő ütlegelne egy átlagosnál gyengébb férfit, és a férfi nem tudná megvédeni magát, akkor nem avatkoznál közbe?
"Ha ilyet latnek hogy egy ilyen kis nyuzuge gyerek foldre visz egy csajt, olyat kapna hogy annak is fajna akinek elmeseli."
Az ilyen nyüzüge gyerekeknél mindenki bátor, bezzeg mikor egy méretes kancigány veri az asszonyt akkor senki nem emberkedik :D
Sohasem értettem, hogy miért az áldozatra toljuk az erőviszonyok mérlegelésének felelősségét. Aki neki megy az erősebbnek, az magára vessen. Nincs jogod megütni senkit és ha megtámadsz valakit joga van ártalmatlanítani téged, akármekkora és nem korlátozhatod a védekezésben, hogy további felesleges veszélynek tegye ki magát. Aki verekedni akar az húzzon vissza az őserdőbe a csimpánzok közé, ne itt élősködjön az értelmes embereken!
A nemiszervek alapján való erkölcsi mérlegelést pedig sovinizmusnak hívják.
"Ha ilyet latnek hogy egy ilyen kis nyuzuge gyerek foldre visz egy csajt, olyat kapna hogy annak is fajna akinek elmeseli."
Csak ne előttem csináld, mert letépem a karodat és a rendőr még téged fog elvinni bűnpártolásért.
"Csak ne előttem csináld, mert letépem a karodat"
Muhaha :) Majd pont egy ilyen kis frusztralt nogyulo monitorlako fogja letepni a karom :)
Nyughass, kisgyerek. Es vedd tudomasul: not, gyereket normalis ember nem ut meg, a tobbieknek meg tilos.
"bezzeg mikor egy méretes kancigány veri az asszonyt akkor senki nem emberkedik :D"
Azt sem hagynam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!