Egy huszonéves fiúnak/férfinak bátornak, keménynek, életerősnek, kitartónak és határozottnak kell lennie?
Igen .
Mert amit most nem teszel meg azt 40évesen már nem fogod tudni bepótólni.
#2.-es vagyok .
De ez az én felfogàsom.
23 F
Nem ilyenek, de jo lenne.
En legalabbis ezeket a tulajdonsagokat is keresem egy ferfiban.
De inkabb a kozeli 30-as korosztaly kozott, mert egy 20 ev koruli srac azert meg nem nott fel teljesen. (Tisztelet a kivetelnek persze).
Nem hiszem, hogy van olyan, amit rálehet húzni egy adott csoportra, hogy ilyennek kell lennie. Akkor elég egyforma lenne mindenki. Szimplán jó embernek kéne lenni.
Az más kérdés, hogy ha valaki huszonévesen nem tud kitűnni valamivel, akkor általában szomorúbb az élete. Egyetemen vagyok és jó pár emberkét tudok, aki nem határozott, férfias, kemény, stb. és többet szomorkodnak, őrlődnek a dolog miatt.
A bátorság nem árt a csajozáshoz. A keménység ahhoz, hogy ne alázzák meg. Az életerő a nehézségek leküzdéséhez, a kitartás is. A határozottság sem árt a célok eléréséhez.
De ezek sokszor relatív dolgok. Pl. ismerek olyat, aki kitartóan szenved az egyeteme, mert csak azért is megakarja csinálni a szakot, hogy bemutasson vele az apjának. De gyűlöli, amit tanul. Dolgozni sem akar majd a diplomájával. Az ilyen kitartásnak pl. semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!