Hol kéne tartania egy huszonévesnek?
Nem a korodat nézik, hanem a státuszodat, és nem tud mást kérdezni, mivel szegényes a fantáziája.
Ez a kérdés gyakorlatilag a családi állapotodnak szól.
Eléggé pofátlan.
Én is a napokban gondolkoztam ezen. Néhány napja mondta a barátnőm hogy azok a csoportársai akikkel 2009-ben bekerült az egyetemre még nem végeztek. Elgondolkodom, hogy 24-25 évesen hol is kellene tartani?
Én még rosszabbul állok mint te, szerintem nincs okod panaszra.
Irtad hogy a kollégád 10' évvel idősebbek. Itt inkább arrol van szó hogy "elfelejtik" a korkülönbséget és úgy viselkednek veled mint ha egyidős lennél velük.
Ugyanannyi idős vagyok mint te, csak én 2014-ben végeztem az egyetemmel. Jelenleg munkanélküli vagyok, külföldre költöztünk a párommal (neki adódott egy jó lehetőség), de én sem érzem, hogy egyelőre gyerek kellene. Jövőre vagy azutáni éven lakást szeretnénk venni, ahhoz gyűjtenénk (ha találnék végre munkát), a gyerek majd talán utána, 27-8 évesen. Nekem is sokan mondogatják, hogy nálunk mikor lesz, ideje már, főleg, hogy a fiatalabb testvéremnek már van gyereke, de próbálok nem foglalkozni az odaszólásokkal. A közvetlen környezetemben két típust látok, az egyik, aki 21-2 évesen odaszüli a gyereket, mert véletlenül besikerült neki, a másik meg, aki kivárja, míg normális körülmények közé tud gyereket vállalni, de annak általában ez nem sikerül 25 éves kora előtt. Hozzáteszem, az utóbbi típusból sokan 24-5 évesen még tanulnak, ahogy sok egyetemi szaktársam is tette.
Nem kell a beszólásokkal foglalkozni, sok bunkó ember van, aki bele akar okoskodni mások életébe, az ilyennel nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!