Ez szorongas? Es ha igen mit tegyek?
Edzél,
nézz szét a környéken, neten, tecsóba, ha más nincs súlyzókkal vagy ásványvizes flakonokkal.
Ha otthon edzel, olvass utána.
Utána keress társakat, már van miről beszélgetni.
a,Konyvmoly vagyok inkabb ami az en kornyezetembe eleg ritka.
b,nem vagyok valami tarsasagi leny
a:Hát igen szerintem sajnos a mai társadalomban nem lehet találni ilyen sok embert aki olvasna(Én is ide tartozom)és szerintem ezért nem tudsz találni közös témát a társaiddal.
b:Ilyen ember vagy és szerintem ez is befolyásolja a barátkozást.Ha neked ez nem tetszik akkor próbálj változtatni magadon lehetőleg úgy,hogy a jó tulajdonságaid megmaradjanak(Pl.:Sokat olvasol).Van egy ilyen orosz mondás: "Aki nem kockáztat az nem iszik bort."
5-ös vagyok.
"Az ilyenek mint en miert nem tudnak vajon beilleszkedni?"
Mert lehúzod őket. Pesszimista vagy, bármit csinálnak, csak azt kérdezed, minek. Te minek olvasol?
Edzél, aztán mutogasd magad, arra várhatsz, hogy rajzaiddal, könyveiddel szerzel barátot.
Egy barátság lényege nem az, hogy ugynazz tetszen, hanem, hogy legalább rá tudjál mosolyogni.
Edzél, nem lesz választékosabb a beszéded, de nem leszel olyan mimóza lelkű.
azt hiszed aki vicces, annak nincs gondja. Neked meg ott vannak a hatalmas gondok, rengeteg könyv, és üres lap ami rád vár.
Edzél, és legyél rá büszke, heti 1-2óra elég.
Majd később, több lehetőséged lesz sportolásra, szórakozásra, munkára.
És ha sportról lesz szó, akkor nem azt kérdezed, hogy minek, hanem azt, hogy elég kemények, hogy tudnád megközelíteni őket.
Így változol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!