Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk! Zavarnak titeket a striák?

Fiúk! Zavarnak titeket a striák?

Figyelt kérdés

A combom hátsó felén van és nem azért mert el vagyok hízva (160 cm és 50 kg) hanem mert hirtelen nőttem. Zavar ez titeket?

Előre is köszi a válaszokat :)

2016. jan. 2. 21:15
1 2
 11/20 anonim válasza:
55%
Szerintem a lányokat jobban zavarja. De ha egy olyan barátod lesz aki téged szeret nem a tested, akkor te is jobban el fogod fogadni hogy ott vannak. :)
2016. jan. 2. 21:59
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem zavar.
2016. jan. 2. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Persze, hogy zavar.

Természetesen nem teszem szóvá, meg nem szakítok emiatt, de nem örülök neki.

Egy idő után megszokom, és kész. Egy idő után bármit megszokik az ember, pl. nagy szemölcsöt, anyajegyet is, de szeretni nem fogja.

2016. jan. 2. 22:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) a többség írta hogy nem zavarja úgyhogy megnyugodtam

Fehérek nekem is szóval nem olyan látványos

2016. jan. 2. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Figyelj, ez egy természetes dolog. Aki azt mondja, hogy zavarja, az olyan, mintha azt mondaná, zavarja, hogy van emésztésed.
2016. jan. 3. 00:31
 16/20 anonim ***** válasza:
22%

Hát, ez egy nagyon gyenge hasonlat.

Inkább olyan a stria, mint ha egy nőnek nagyon szőrös a combja meg a hasa. Ezt is meg lehet szokni, de mégis csak zavarja a férfiakat, bármit hazudnak is a nőnek.

2016. jan. 3. 06:12
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Egyrészt a szőr is természetes. (A férfi szőr sem szexi, mégsem szedi le sajnos a többség.)

Másrészt nem olyan, mert ez ellen nem lehet tenni. Amikor hirtelen nősz egy csomót, és a bőröd nem tudja követni, ez lesz. Nemtől függetlenül. Mit szólnál, ha a barátnőd undorodva nézne a testedre egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz?

2016. jan. 4. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Minden férfi másfajta. Van aki a tökéletes kinézetet szereti, és van akinek jó az ellenkezője is. A férfiak is válogatósak, nemcsak a nők. Ne csak egyoldalú legyen az hogy valaki magasra helyezi a lécet.
2016. jan. 4. 16:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az volt a kérdés, hogy kizáró ok-e. Mert erre a válasz az lenne, hogy nem. Egy bizonyos mértékig senkinél, még a legkukacoskodóbb pasinál sem.

A kérdés az, hogy zavaró-e. Bárki bármit hazudik itt, meg lepontozza az őszinte válaszolókat, a striának senki nem örül. Magyarul, zavarja. Mindenkinek jobban tetszik egy tökéletes, hibátlan női test, mint egy bármilyen szinten tökéletlen test. Ilyen szempontból a kérdés kiírása is értelmetlen volt, annak lett volna értelme, hogy mennyire zavarja a fiúkat a stria. Amire lehetett volna árnyalni a kérdést, hogy kit mennyire.

Nyilván ha most kiírom a kérdést, hogy én egy vézna, patkányarcú gyerek vagyok, lányok, zavar-e ez titeket, arra is érkezne olyan jószándékú válasz, hogy nem, mitől is zavarna. De ettől még ezt nem hinném el, mert nem hiszek már a húsvéti nyusziban sem.

Azaz, erre a mostani kérdésre csakis és kizárólag az a helyes válasz, hogy mindenkit zavar, kit jobban, kit kevésbé. De ha egyébként tűrhetően nézel ki, meg egy viszonylag normális lány vagy, akkor soha, senki nem fog a stria miatt elutasítani.

2016. jan. 5. 06:12
 20/20 anonim ***** válasza:

De egy normális férfi tudja, hogy egy élő női test nem photoshoppolt. És férfiakon is lehetnek növekedési csíkok! Engem, mint nőt, nem érdekelnek. Normális dolog.

Azt pedig nem állíthatod, hogy mindenkit zavar, mert statisztikailag lehetetlen. Biztos van olyan, aki leszarja.

2016. jan. 6. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!