Valaki segítene? Hol keressünk?
Egy háromgyerekes családanya szeretne Budapestre költözni a gyerekeivel,mert épp egy rossz házasságból lép ki.Én vagyok a legnagyobb,16 éves.Vidéken élünk jelenleg,ez még inkább nehezít a helyzeten.Van félretett pénzünk 300-400 ezer körül,amivel eltudnánk indulni.De olyan lakást szeretnénk találni amit havonta is tudnánk fizetni.Csakhogy a költözés miatt a jelenlegi munkahelyét anyának ott kellene hagynia,és Bp-en kellene elhelyezkednie emelett én mint magántanuló szintén betudnék segíteni neki ha diákmunkát végeznék.A legideálisabb az lenne ha az albérlet rezsivel együtt 100 ezer körül lenne csupán.A bútorozatlan,2 szobás is elegendő lenne..de mint tapasztaljuk nehéz ilyen feltételekkel lakást találni.
Szeretnék tanácsot kérni hogy melyik kerületben és milyen oldalakon keresgéljünk hogy szerencsével járjunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!