Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van a szilveszteri...

Mi értelme van a szilveszteri durrogtatásoknak?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem.

2015. dec. 31. 19:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9

De mégis mi a szórakoztató mondjuk a petárdázásban? A tűzijátékot még csak meg tudom érteni, mert talán jól néz ki, bár én azt se szeretem, de a petárdázásban mi a jó isten szórakoztató? Az, hogy hangos, vagy mi? És ha az, az miért jó? Vagy mi benne a jó?

2015. dec. 31. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
# 11: Abszolút egyetértek! :)v
2015. dec. 31. 23:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Azok a hülyegyerekek pedig, akik másokra dobálják szándékosan a petárdát... Remélem, hogy az ilyeneknek egyszer a kezükben robban fel.
2015. dec. 31. 23:09
 14/21 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

Ugyanúgy semmi értelme mint a ciginek, piának, vagy mondjuk hobbyból egy motor fenntartásának.

De mégis van. :Szórakozás.

Csak aki nem szereti, és nem szórakoztató számára az ezt soha nem fogja benne látni.

Elmész egy buliba, iszol, elköltessz 10000ft-ot. Mivel lett neked több? Miért volt ez hasznos? Mi értelme volt?

Semmi. Elmentél szórakozni, mert azt is kell.

Van egy motorod. Hobbyból motorozol. Fenntartod a motort: karbantartás, adók, benzin.

Mi ennek a gyakorlati haszna? Megint semmi. Saját magad szórakoztatása.

Veszel tüzijátékot meg patárdát, szilveszterkor ellőssz x ezer forintot.

Mi értelme? Szintén semmi. Ez is csak a szórakozásért van.

Ehez képest nagyon sokan, akik ezzel nem tudják az idejüket tölteni vergődnek, mert "ez milyen szórakozás?". Csak ugyanolyan mint a többi. Csak ezt érdekes módon mindig elítélik. De mit is várok..Magyarország, jó magyar emberekkel. Ha nekem valami nem tetszik, akkor más se csinálja, mert ne..igaz?

Pl énn nem értem mi értelme van inni. Soha nem piálok, mert nem látok benne semmi élvezetet. Sok hülye mit mond erre?

" Hülye vagy mert nem iszol, és közveszélyes barom vagy mert tüzijátékozol. Ráádásul kidobod a pénzt az ablakon". Ehez pl csak gratulálni tudok......

2016. jan. 1. 11:09
 15/21 A kérdező kommentje:

14

Na ide figyelj, barátom! Ha jól tudom, a petárdázás tiltva van, csak a tűzijáték engedélyezett, és az is csak Szilveszter estéjén. Erre a sok barom, már délután eldurrogtatja a petárdáját, amit illegálisan vett. És nem, tényleg nem fogom megérteni, hogy mi ebben a jó, de úgy tűnik, hogy te se nagyon tudod. Én nem cigizem, nem is bírom a dohányfüstöt, de az, meg a pia is, olyan szerek, melyek bizonyos hatással vannak az emberre. A cigitől a legtöbben ellazulnak, ahogy a piától is. Satöbbi, satöbbi...

Egy buliba is azért mennek a legtöbben, hogy felszedjenek valakit, de maga a tánc is egy szórakozási forma a sok közül.

Kész röhej, hogy ezekhez hasonlítod a petárdázást. Az a szar durran egyet, azt jól van. Ez tart pár másodpercig. Akinek ez szórakozás, annál komoly gondok vannak (értsd:idióta)

2016. jan. 1. 15:25
 16/21 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

Nem barátom...itt te (meg még pár poshadtagyú) nem érti egyedül..

Ha ezt a kérdést azért írtad ki, hogy lepontozz meg trollkodj, akkor menj haza szopni az ujjacskádat.

Úgygondolom elég szépen kifejtettem neked, hogy ez miért, és kinek jó. Persze..a pia meg a cigi ellazít. Mert mos épp őket kell védni. Ugyanolyan haszontalan szar szokás. SEMMIVEL NEM KÜLÖNB. Csak négány befásult agyú idióta nem bírja megérteni, hogy egyes embereknek ez jó szórakozás. Mint mondtam, mivel nem szereted, nem érted. De mint látom nem is nagyon akarod érteni, csak azért írtad kiezt a kérdést, hogy TE bebizonyíthasd, hogy egy szar az egész, és nem azért, hogy meghallgasd a véleményeket. Nekem ez a véleményem.

Igen, a petárda tilos, és?? Tudtommal nem téged bűntetnek meg hanem azt aki használja. Mit idegesít az téged? Képzeld engem is zavar a cigifüst, mert elég kemény fejfájást kapok, ha sokáig kell szagolnom. Mégsem akarom, hogy tiltsák be, és nem vergődök, h valaki nem kijelölt helyen dohányzik. Pedig egész szépen fizetnie kellene.......

Ti meg, a sok nagyokos, ezt az egy napot is elvennétek a tüzijátékosoktól, mert ez nem egy olyan mindennapi szokás, mint mondjuk a cigi.

Elég egy agyatlan ember vagy...már bocsáss meg..

2016. jan. 1. 17:05
 17/21 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

"Akinek ez szórakozás, annál komoly gondok vannak (értsd:idióta)"

Nem. Annál vannak elég komoly problémák, aki egy ilyen teljesen egyszerű dolgot nem képes felfogni. (érted: Te meg még néhányan)

2016. jan. 1. 17:08
 18/21 A kérdező kommentje:

Csak annyit írtál, hogy szórakozás... de ezzel nem magyaráztál meg semmit. A dohányzás káros, de meg tudom magyarázni, hogy mégis miért csinálják az emberek. És nem csak annyival, hogy szórakozás, főleg azért sem, mert nem az.

Igazából az egyetlen értelme a petárdának, hogy kibas szanak másokkal. Na mondjuk EZ, tényleg magyar szokás.

2016. jan. 1. 17:16
 19/21 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

Nem...ha a petárdának az lenne az értelme, hogy kibassza a másikkal, akkor az ilyenek ablakában dobálnám, mint te. De nem teszem. Itthon dobálom, az udvaron. Mert szeretném tiszteletben tartani minden ember életét, jogait.

Egyébként a tüzijátékot jobban szeretem, mert látványos. A kisebb petárdák (mint pirat) nem is kötnek le. De amikor eldobsz egy nagyobb petárdát, a robbanás erejét érezni (nem csak hallani), a villanást akár száz méterre is látni, és a visszhangot még másodpercek után is hallani...na az egy élmény. És mint leírtam élmény ANNAK aki szereti. Aki köpködi, fikázza, hogy szar az egész, soha nem is fogja érteni..

És nem, nincs semmi agyi bajom.egész egyszerűen piromániás vagyok. Akinek ezzel valami baja van jöjjön és mondja meg, nem igazán érdekel..

2016. jan. 1. 17:24
 20/21 A kérdező kommentje:

Gondolom akkor az sem zavarna, ha meglopnálak, mert kleptomániás vagyok...

De nagy az isten állatkertje.

Egyébként az a gond, hogy a legtöbben nem a hátsóudvarban csinálják, hanem épp mellettem, amikor sétálok a városban.

2016. jan. 1. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!