Mit gondoltok egy olyan lányról, aki egy buliban? Lent
rengeteg*
mit gondolnék? az ő dolga. inkább most élje ki magát,minthogy később gyerek meg férj mellett vágyjon ilyesmikre.
és amíg csak csókolózik velük, addig szerintem nincsen semmi gond.
a párom előtt nekem is volt néhány buliban elcsattant csókom. és? van aki csak ezért jár bulizni... nem kell végig járni az ismerkedés lépcsőit,hanem egyből bele a közepébe..+ valószínű sose látod többet a másikat. van aki erre vágyik.
4# vagyok.
amúgy most mindenki jön majd a rib*anc kommenttel. de hogyha a kérdésben egy fiú lett volna leírva,aki ugyanezt csinálja a lányokkal, akkor meg jó csávó, meg menő...
Undorító.. Több lány barátommal ezért szakítottam meg a barátságom.
A fiúknak erről a véleménye:
-Sétálunk az utcán,meglátjuk a csajt,megszólalok hogy kavartam azzal a csajjal.
-Megszólal haver,hogy azzal énis kavartam nem nagy szám.
-Másik haver: Én még nem kavartam vele.
-Mi meg: Siman kavarhatsz vele bármelyik buliba,meg is d*ghatod mert neki nem számít.
Szóval ez kb így megy,és egy kisvárosban eljátszod ezt párszor aztán nagyon ciki lesz,hogyha összefutsz 3-4 sráccal akivel mind kavartál,és hangosan téged elemeznek,hogy jól smárolsz-e,hogy nézel ki stb...
Szerintem undorító egy csajtól ez... 1-2 sráccal még oké,de többel már nem.
17F
Attól függ.
Ha azért tette, mert menő akar lenni, mert azt hiszi, ettől a srácok majd veszik valamibe stb., akkor gáz.
Ha "önszántából" tette, mert élvezte a dolgot, mindegyik fiút helyesnek tartotta, élvezte a dolgot, és saját maga miatt csinálta, nem azért, hogy mindenki tudjon róla, hogy ő aztán milyen menő... akkor azzal értek egyet, aki mondta, hogy fiú esetében bezzeg milyen menő lenne. Ebben az esetben nem tartom ri---bncnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!