Jön a szilveszter, itt az új év. De minek is örülünk ennyire?
Általában ez semmi mást nem jelent, mint új törvényeket, adókat, megszorításokat, az ország eleve kilátástalan helyzetének romlását. A boltokban meglepődve vesszük észre, hogy az árak ismét az egekbe ugrottak, míg a fizetés a béka s3gge alatt stagnál. Szigorítás és ostoba intézkedések a közoktatásban is, már fiatalkorban el kell kezdeni az ember életkedvének a kiölését. Én pedig csak nézem, ahogy az emberek nagyrésze hatalmas nagy "bulikkal" várja az új évet, persze buli alatt azt értem, hogy este 11-kor már azt sem tudják, hol vannak, és ez olyan hatalmas nagy buli.
Tehát lényegében: Tudna valaki nekem magyarázatot adni, mire fel ünnepeljük az új évet?
20/F
Én nem úgy várom! Itthon vagyok a családommal, éjfélkor átugrom a barátnőmhöz koccintani egyet, aztán jó napot! Ugyanúgy eltelik a napom, mint egy hétköznapi. Viszont koccintani azért fogok, mert ahogyan előttem is írták, bízom a jövő évben! Hiszem, hogy ugyanúgy sikerül majd helytállnom, rengeteg kihívás van előttem és ahogy idén is bevált, 2014-ben megfogadtam, hogy változok/változtatok és sikerült, még többet szeretnék 2016-ban! Tehát én ezért ünneplem meg a 2015-ös év utolsó napját, mert van mit és várom a jövő évet! Már most rengeteg dolgom lesz jövőre, pedig még vége sincs az évnek! :-D Próbálj egy kicsit eltekinteni azoktól a dolgoktól amiket írtál. Gondolj magadra, hogy mit sikerült elérned, mire vagy büszke és mit szeretnél tenni a jövő évben! A holnap egy új lehetőség! Légy egy picit optimistább! :-)
Boldog Új Évet!
21L
Osztom az előző véleményét. 2015-ben sikerült végre elérnem dolgokat önerőből, ezt ünneplem meg na meg hogy végre itthon lehetek, nem kell munkával foglalkozni, nyugodtan alhatok akár délután 4-ig is. Kitettem magamért az évben, erre büszke vagyok és hasonlóan szeretném folytatni jövőre.
Ha te nem tettél ilyen erőfeszítéseket és nicns mit ünnepelned, az nem a világ hibája, hanema tiéd, de ettől még nem kell mindenen háborogni, hanem előrefele lépni tovább...
.-'---`-.
,' `.
| \
| \
\ _ \
,\ _ ,'-,/-)\
( * \ \,' ,' ,'-)
`._,) -',-')
\/ ''/
) / /
/ ,'-'
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!