Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért a külseje alapján...

Miért a külseje alapján itélik meg az embert?

Figyelt kérdés

Azt irta nekem valaki hogy:

"Ha meg megakarsz érteni másokat nyitottnak kell leni és átérzőnek."

Én nyitott vagyok,de külsőm miatt senki sem akar velem beszélgetni,alapból elzárkóznak. Átlagos kinézetü vagyok,adok magamra. Igy nem értem.

Persze ha jóképü v ki akkor már egyből nem úgy állnak hozzá,tudom mert eddig ezt tapasztaltam..

2015. dec. 30. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Mert az embernek a külsejét látják először...
2015. dec. 30. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Mivel azt írtad, hogy jóképű, így gondolom férfi vagy (én is). Na most gondold el, ha van egy lány aki neked abszolút nem jön, be külsőre, hogy éreznél?

Ááá adok neki egy esélyt, mert belsőre lehet, hogy kedves, vagy jujj, és gyorsan félrenézel.

Nyilván mindenkinek más a szép, de ne várd, hogy akinek nem tetszel azzal könnyű lesz akár szóba állni, akár megszerezni. Ez igaz mindkét nemre.

2015. dec. 30. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Olyan szó nincs hogy átérző,olyan van,hogy együttérző :D

Én azt tapasztalom a férfiaknál,hogy nem akarnak annyira megfelelni mint a nők,sokkal jobban megelégszenek a tökéletlenségeikkel.A nőknek minden percben toppon kell lenni,mindig rendezett frizura tökéletes smink,alkalomhoz illő ruha,parfüm,9 féle hajápoló szer,mindig legyen szőrtelen, és friss a manikűrje.Ehhez képest a férfiak kissé...tesze-toszák jó az a kis pocak elfér még,jó egy hétig ugyan abban,(ez nem ápolatlanság)csak a nagy átlag egyszerűen gondolkodik,nem bonyolítja túl ami jó,de ha a nők megteszik,hogy amikor pasit akarnak fogni kifogástalan a külsejük akkor a férfiaknak is meg kéne ezt tenni, ami nekik még mindig sokkal egyszerűbb de sokakat nem érdekel.

2015. dec. 30. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy odamenjen hozzád valaki, hogy de szép a lelked....
2015. dec. 30. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha külsőre nem vagy vonzó, akkor nem fogsz bejönni az emberek nagy részének. A legtöbb információt a szemünkkel szerezzük és a modern korban még jobban számít a külső.

#3: "A nőknek minden percben toppon kell lenni,mindig rendezett frizura tökéletes smink,alkalomhoz illő ruha,parfüm,9 féle hajápoló szer,mindig legyen szőrtelen, és friss a manikűrje."

Ezek a saját elvárásaitok, saját magatokkal szemben. Többségünknek kócosan, smink nélkül és meztelenül jobban bejöttök ám! :)

2015. dec. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!