Miért gondolják ezt az emosokrol?
Figyelt kérdés
Bárhol olvasom azt irják hogy pl tettetik a depressziot, pedig vagyunk az igazi emosok akik nem beszélnek érzéseikrol, nem akarnak megtortnek látszani sot ok igenis életvidámnak akarnak látszani és ha sirnak is elmennek hogy ne lássák oket. Mem értem néhány embernek miért nehéz ezt elfogadni?2015. dec. 29. 21:58
1/3 anonim válasza:
Mert szánalmas már ez az egész dolog..
Egy nyomorult pózer vagy te is.
Rohadt nagy emo vagy, ha még annyit nem vágsz, hogy nem 'emos vagyok', hanem 'emo vagyok'.
2/3 anonim válasza:
Mert az egész egy fasság.Akinek van ideje ilyen gyökérségekre az nem felnőtt ember és ezt nem a fizikai testre értem.
3/3 anonim válasza:
Mert emónak lenni egy szimpla segélykiáltás, hogy figyelmet szeretnél másoktól. Egy depressziós ember nem emó, egy depressziós ember magasról tesz arra, hogy mások mit gondolnak az érzéseiről meg hogy mennyire tűnik megtörtnek mások szemében. Az emó létnek nem az a lényege hogy depressziós vagy, hanem hogy mindenki lássa rajtad hogy te az vagy, hogy te megveted a rendszert, az embereket, mert te ennyire különleges vagy és ezt mindenkinek észre kell vennie. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!