Ti nem utáljátok a mai kort?
Nekem szimpatikusabb a 80-as 90-es évek Amerikája, a régi öltözködés, hajak, zenék, filmek. Mintha az emberek kedvesebbek és boldogabbak lettek volna.
https://www.youtube.com/watch?v=nMol0ZypWrs
Pl. ezt a zenét hasonlítsátok össze a mai slágerekkel, Ariana Grande - Focus, Justin Bieber - What Do You Mean, Calvin Harris, Iggy Azaela stb.
Szerintem sokkal jobbak voltak a régi zenék
Én Texasba születtem volna szívem szerint, kisteherautóval járnék reggelente le a bárba reggelizni, country zenét hallgatnék, ingben, farmerban, csizmában és kalapban járnék, lovagolnék.
De ebből marad annyi, hogy ugyan úgy öltözve mint a többiek megyek reggelente a kis földalattin, majd megeszem az iskolába a szendvicsem. Annyi minden lenne jobb, de nem volt választási lehetőségem mikor és hova születek. Pláne, hogy valahol az életbenmaradásért kell küzdeni.
Régi... Kinek mi. Mondjuk, szerintem, Whitney Houston pont jó példája annak, hogy valaki jó hanggal langyos dalokat énekel. Oké, van egy-két tűrhető száma, de hogy egy Whitney Houston albumot végighallgassak, na azt már nem. A világsikerű dalainak zöme is giccses vagy semmilyen. Jó, persze, ez csak az én véleményem.
Én mondjuk a bundesligasérót nem hiányolom, sem a Milli Vanillit (fú, az az öltözködés...), sem a New Kids On The Blockot, sem a Brost stb. stb. stb. :-D Persze, poénként meghallgatom, vagy van, amin elnosztalgiázgatok, de nem ezeket szeretem.
Vannak ma is jó zenék, még a fősodorban is előfordul, de ha nem tetszik, körbe kell nézni a kevésbé reklámozottak közt, ahol az ember inkább elhiszi, hogy nem a pénz miatt csinálják (vagy legalább nem csak amiatt).
Utálom-e? Gyűlölöm.
Utálom, hogy rohannom kell, hogy az élettől sorba kapom a pofonokat, utálom, hogy minden tele van méreggel, utálom a mai beképzelt társadalmat, gyűlölöm, hovy a világon eluralkodott at intolerancia, utálom, hogy a tv-ben hazugság és szenny megy, hogy a gyerekek fejét is az iskolában tömény hazugsággal tömik. Utálom, hogy ha kedves vagyok akkor is sza r vagyok, de ha bunkó akkor is.
Lassan ott tartok, hogy mindent utálok.
Ennyi, s lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!