Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt minek neveznéd? 💬

Ezt minek neveznéd? 💬

Figyelt kérdés

Életedben egyszer látsz egy vadidegent, kölcsönös a szimpátia. Nem tudtok egymásról semmit, de te már közel egy fél éve nem tudod kiverni a fejedből, mert a hetedik érzéked azt súgja, hogy ő az igazi. Lehet soha nem foglyátok viszontlátni egymást.

Ez mi? Milyen érzelem ez?

Ilyen lehetséges, hogy ilyet érzel egy idegen iránt?

xx

2015. dec. 27. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló. Villamoson kapaszkodtam és a hátam mögött egy férfi megkérdezte, hogy én is leszállok-e. Amikor hátra fordultam, alig tudtam válaszolni, mert olyan gyönyörű szemeket, mint az övé, még nem is láttam. Semmire nem emlékszem belőle, csak a szemére, de nagyon boldog lettem tőle. Igaz, én nem filóztam annyit. Tényleg felesleges. Ha tényleg ő az igazi, akkor a sors el fogja intézni, hogy újra találkozzatok.
2015. dec. 28. 02:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2015. dec. 28. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia én is ebben cipőben járok kérdező! Esetleg kiönthetnénk egymàsnak a szívünket. Bővebben mesélhetnél☺😊
2015. dec. 29. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Biztosan fogsz vele találkozni!

Főleg ha benne van a fejedben!

Kezd el keresni az érzéseid szerint, menj arra amerre

vezetnek az érzéseid és gondolj rá!

Szembe fog jönni veled!

Próbáltam már!

Többször kellett találkoznom idegen emberrel akit nem ismertem, nem láttam soha, csak a hely volt megadva, mindig megtaláltuk egymást!

Neked az arc van megadva!Szerintem menni fog!

A lényeg hogy bízzál benne hogy megtalálod!

Hátha segítettem...

2015. dec. 29. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez velem is megtörtént. 💬
2015. dec. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!