Ti kitörölnétek a volt exeteket fb-ról?
Figyelt kérdés
Igazából egy suliba járunk és nem akarok már ismerősnek pláne új baratnom van azota, tudom nem fb fuggo kerdes de ti mit csinalnatok? vélemenyet várom.2015. dec. 26. 20:33
1/10 anonim válasza:
Hát ha megbántott letiltanám de ha nem akkor csak akkor tiltanám le ha zaklat
2/10 anonim válasza:
Gyerekes Viselkedésre vallana ha azért törölnéd Fb- ról mert szakítottàl vele!
Ha azonban csúnyàn ért véget a dolog és sok sérelmet kaptàl ( kapott ) akkor nyilvàn nem érdekel így nem minden kapcsolatot megakarsz majd vele szüntetni szóbal ezesetben érdemes lenne törölni...de amúgy Az egészen még agyalni se érdemes!!! Az exed!! Ne is törődj vele!
A baràtod meg legyen annyira érett, hogy ràd bízza ezt a Döntést! :)
3/10 anonim válasza:
Nem törölném. Az életem része volt, egy Facebook törléssel nem tudom a múltunkat is kitörölni.
4/10 anonim válasza:
Én azért töröltem és tiltottam az exemet, mert folyamatosan zaklatott üzenetben. Aztán ha nem reagáltam átment mocskolódásba, ha pedig visszaírtam tuti balhé volt belőle. De ha ez nincs meghagyom ismerősnek.
5/10 anonim válasza:
Csak azért, mert szakítottunk, nem.
Mikor elkezdett rám licitálgatni, akkor igen, töröltem.
6/10 anonim válasza:
Csak mert az exem, azért nem.
Én egy exemet töröltem és tiltottam, de ő folyamatosan írogatott, zaklatott, már néha ijesztő volt.
8/10 Sunshinedoll válasza:
Attól függ, hogy történt az elválás. Volt, amelyik rondán beszélt velem, csúnyán szakítottunk, folyamatosan zaklatott mindenütt, őt letiltottam. Amelyikkel csak simán szakítottam, mindenféle hiszti nélkül, azt nem.
9/10 anonim válasza:
A "volt ex" az mit jelent? Hogy akkor már nem ex? Akkor miért akarod kitörölni?
10/10 anonim válasza:
Én is azon gondolkozom, hogy volt ex? Akkor már nem is az exed hanem ismerős. Miért kéne törölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!