Másoknak mi a kellemes abban ha egész nap az ágyban dögölhetnek és nem kell semmit csinálni?
Nem kötekedésnek szánom a kérdést, csak nem értem ebben mi a jó, miért kellemes. Én belehalnék ha egész nap csak az ágyban dögölnék, még betegen se bírom ki hogy feküdjek egész nap. Muszáj tevékenykednem valamit akármik a körülmények.
Ágyban én inkább csak éjszaka szeretek feküdni amikor aludni kell.
Pl. ha elotte szetdolgoztad, sutotted-fozted, takaritottad magad, akkor egesz kellemes fel napokat hevereszni. Igaz h nem alszom felig meddig akkor ilyenkor olvasas, netezes es zenehallgatas johet a hevereszeshez.
Egyebkent ha ez heti egyszer van vakinel pl. vasarnapok, akkor nem latom irritalonak.
Másoknak mi a kellemes abban ha egész nap ugrálnak, nyüzsögnek, fontoskodnak, másokat ba.ztatnak akkor is ha egész nap nem kell semmit csinálni?
NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!!!
èn szeretek az ágyban hèderezni.tudok olvasni,laptopozni,tvzni is. nem fogok egy kènyelmetlen szèken ülni,csak azèrt mert másnak nem tetszik, hogy ágyban vagyok:)tanulni is az ágyon szoktam,fèlig fekve. nekem így jó.
nyilván nem az ágyneműre fekszek rá az elmenős ruhában.hanem beágyazok,vagy letakarom az ágyneműt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!