Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon rossz úton jártam,...

Nagyon rossz úton jártam, szeretnék megváltozni, hogyan?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, végzős gimnazista. Családi okok miatt nincs biztosítva az étkezésem, vagy a lakhatásom, tanulmányaim, edzéseim, különóráim. Mindent önerőből fedezek.

Eddig a testemből éltem. Szeretnék ezen változtatni. Hogyan kezdjek neki?

Szükségem lenne egy olyan megoldásra, amivel nem kell a testemet ilyen formában használni, de ami fedezi a kiadásaimat, megélhetésemet(nem fényűző dolgokra gondolok).

Valószínűleg sokan elítélnek most ezért, de nem baj, már megszoktam, ha lenéznek :) viszont tényleg szeretnék változtatni az életemen.

Az eddigiek során sem hanyagoltam el a tanulást. Megszereztem a középfokú német nyelvvizsgámat(írásbeli, szóbeli egyaránt kész) és Bécsben tökéletesen elboldogultam a tudásommal, még mondták is, milyen jól beszélek németül :$ Ezt semmiképpen nem szeretném elhanyagolni, de angolul is tudok, abból nyár végére tervezem a nyelvvizsgát.

Az iskolában természettudományos fakultáción vagyok, mert orvos szeretnék lenni.

Nagyon szeretek tanulni, nagyon sok dolog érdekel, és szívesen tanulok újabb és újabb dolgokat.

Szerintetek hogyan tovább? Mit tegyek? Mert azt tudom, hogy hiába az álmok, ha ezt az életmódot nem hagyom magam mögött, nem lesz jó vége a dolognak...

Köszönöm a segítségeteket!

2015. dec. 22. 01:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Ha a szüleid "ilyenek" finoman kifejezve, akkor esetleg nagyszülők vagy valami rokonaid nincsenek akikhez fordulhatnál ? Tudom kellemetlen téma, de lehet ha őszintén amit itt leírtál elmondanád nekik ők befogadnának és ezt a pár évet anyagilag segítenék. Na meg persze lelkileg is feltöltődhetnél, ha meglenne az anyagi biztonság és nem kéne olyat tenned amit nem akarsz.
2015. dec. 27. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!