Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van az a pénz amiért embert...

Van az a pénz amiért embert ölnétek?

Figyelt kérdés

Ha van mekkora az az összeg ?

Tegyük fel megkapod a pénzt, oda állítanának egy terhes anyukához, egy gyerekhez, vagy bármilyen emberhez. Meg bírnak csinálni azért az összegért amit előre megszabsz? Mennyi lenne az az összeg ha lenne?

Mennyi lenne az az összeg ha úgy kellene megcsinalnod, hogy mindent tudsz az illetőről ?

(Elnézést ha rossz kategória)

2015. dec. 22. 00:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
7%

Persze, hogy van az az összeg. Pl. amennyi elég lenne ahhoz, hogy életem végéig nyugisan éljek, mégha soha nem is megyek többet dolgozni. Annyiért simán megtenném.

De itt az a nagyobb probléma, hogy embelölésért börtön jár. Azzal meg nem sokra megyek, ha 30 évre be kell vonulnom... akkor nem tudom kiélvezni a pénzt. Szóval ezt csak úgy lenne megoldható, ha olyan brutális összeget kapnék, amivel még a rendőrséget, bíróságot is le tudnám fizetni és nem ítélnének el, hanem elengednének.

2015. dec. 22. 15:30
 22/30 anonim ***** válasza:
11%
Van.
2015. dec. 23. 18:58
 23/30 anonim ***** válasza:
38%
az nagyban fugg attol ,hogy kirol van szó.Egy ártatlan ,csalados embert,gyereket... tuti nem.De ha valami mocskos politikusrol ,bunozorol,stb. van szo akkor szerintem menne a dolog.A másik dolog viszont az ,ha meg is tenném,meg e éri azt a pénzt, ha esetleg azután lecsuknak ,vagy esetleg kicsinálnak engem is...
2015. dec. 23. 22:07
 24/30 anonim válasza:

Ha neked 100 milliót ér egy emberélet,akkor gratulálok! Látom neked is volt gyerekszobád.

Nincs az a pénz,amiért ölnék. Nyilván ha egy szerettem lenne életveszélyben,bármit megtennék hogy megmentsem, de pénzért csak úgy soha. Szerintem más is így van ezzel.

2015. dec. 26. 17:49
 25/30 anonim ***** válasza:
64%

Simán. Annyi pénzért, amivel nyugiban élhetek életem végéig (mondjuk egy kamu cég utalgatná havonta :3). Illetve azzal a feltétellel, hogy nem kerülök börtönbe/nem bukok le.

Ha valaki egy családtagomat ölné meg így... hmm Szüleimen, nagyanyámon és testvéremen kívül hidegen hagy. Ha őket akkor legalább annyira kiakadnék, mintha természetes módon/balesetben halnának meg. Ha meghal valakid tök mindegy hogyan, percig sem segít a kínodon.

Mondjuk eléggé szociopata/pszichopata vagyok, a gyerekeket meg kifejezetten nem szeretem, ezért nem okozna gondot. Egy állatot nehezebben ölnék meg. Főleg emlőst. Főleg nem levágásra szánt emlőst.

Ha gyilkos lenne, akkor gondolom kb ugyanúgy nem érdekelne a dolog, csak ugyanúgy ne bukjak le.

Nem tudom egyébként mennyi az a pénz. Hmmm így átszámolgatva egy 150 milla szerintem elég. Vagy menjünk biztosra és 200. Azok meg, akik nagyon tolták, hogy ennyit ér egy ember élet... :) van ahol egy fél kiflit meg egy korty vizet, le lehet szállni a magas lóról. Mindenkinek megvan az ára.

Az "ártatlan"-os részt nem értem. sose lehet biztos, hogy tényleg bűnös. Hacsak nem végignézted, amit tett, de ezzel az erővel... na mindegy. :)

2016. márc. 4. 16:38
 26/30 anonim ***** válasza:

Az emberi élet annyit ér,mint a TB.Hisz ha nincs TB,nincs normális orvosi ellátás.Szinte nem is foglalkoznak veled.

Ez a 9-esnek szól.

Pénzért ölni?Ha olyan az illető aki megérdemli,pl.: egy pszichopata,nőerőszakoló-gyilkos,akkor azt ingyen is megtenném,ha módomban állna és nem ítélnének el.

De különben meg mi ez az elmebeteg kérdés kérdező? :D

2016. márc. 7. 13:19
 27/30 anonim ***** válasza:
Mennyit ér egy emberi élet?pl. az én életem mert nincs full jó munkám,sok ,pénzem,nem vagyok divatos és képmutató.seggnyaló típus,sokak szemébe nem ér sokat,látom mindennap a lenézést,mert az ő megvvett élvhajhász és képmutató életük annyival többet ér.Szeretem a szegény embereket,vagy akik a valóságban élnek,de akik ennek a gusztustalan megjátszásnak az ő életük annyit ér a szemembe mint az enyém az övékbe.
2017. márc. 2. 06:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk 5 rongy.
2017. márc. 27. 19:05
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyrészt nincs az az összeg, másrészt a pénz mellé vállalhatatlan börtön is járna.
2017. márc. 27. 19:57
 30/30 Tetv válasza:
Ha abból az összegből tudok segíteni másokon és jót kezdeményezni vele persze, hidegvérrel
2021. aug. 2. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!