Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van az a pénz amiért embert...

Van az a pénz amiért embert ölnétek?

Figyelt kérdés

Ha van mekkora az az összeg ?

Tegyük fel megkapod a pénzt, oda állítanának egy terhes anyukához, egy gyerekhez, vagy bármilyen emberhez. Meg bírnak csinálni azért az összegért amit előre megszabsz? Mennyi lenne az az összeg ha lenne?

Mennyi lenne az az összeg ha úgy kellene megcsinalnod, hogy mindent tudsz az illetőről ?

(Elnézést ha rossz kategória)

2015. dec. 22. 00:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
soha
2015. dec. 22. 02:46
 12/30 elwera ***** válasza:
51%
nem, egy legyet se csapnék le 100 millióért :D
2015. dec. 22. 04:32
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

Állapotos édesanyát, gyermeket, csecsemőt, idős tehetetlen embert soha semmi pénzért.

Viszont gyilkost, erőszakolót,emberrablót simán.

2015. dec. 22. 06:01
 14/30 anonim ***** válasza:
65%
Van az a pénz,1-2ellenségemet ingyen is!
2015. dec. 22. 07:29
 15/30 anonim ***** válasza:
16%
nem, soha. Amugy mar a kerdes is eleg beteg szemelyisegre utal.
2015. dec. 22. 09:19
 16/30 anonim ***** válasza:
73%
A világ összes pénzéért simán, hiszen annyi pénzből több ezer/millió másik életet menthetek meg.
2015. dec. 22. 09:38
 17/30 anonim ***** válasza:
61%
Nincs. Erős felindulásból, bosszúból igen. Pénzért soha.
2015. dec. 22. 09:51
 18/30 anonim ***** válasza:
60%

Akkor semmi pénzért, ha más választja ki, hogy kit kell megölnöm. Egy ártatlan embert nem tudnék megölni, akármennyi pénzt is kapnék.

Viszont ha én választhatnám ki, hogy kit ölök meg, akkor meggondolnám. Van 1-2 pszichopata ismerősöm, akinek abból áll az élete, hogy másokét szándékosan, gusztustalan módon megkeseríti. Nos, őket bizonyos összegért lehet, hogy megölném, ha biztosítva lenne, hogy nem kapok büntetést érte.

2015. dec. 22. 10:06
 19/30 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a kommenteket.

Mennyiben változna a véleményetek ha olyan embert kellene megölni aki gyilkos , börtönben volt többször. Ebben az esetben mennyi lenne az összeg ?

2015. dec. 22. 10:36
 20/30 anonim ***** válasza:
56%

Biztos van. DE csak olyat ölnék meg aki szerintem megérdemli a halált. Aki olyanokat tett élete során ami ellentmond az én világ nézettemmel,bánt másokat,ha miatta valaki öngyilkos lesz,akkor igen megtenném.

Sőt akkor akár még pénz nélkül is,csak a nyomokat kellenne eltüntettniük.

2015. dec. 22. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!