Nektek hogy zajlik egy átlagos napotok? bővebben a leírásban .
Szeretném tudni hogy telik egy "normális" hétköznap ?
Mikor keltek , hogyan étkeztek , mikor tértek nyugovóra , fogyasztotok-e alkoholt . Szerintetek milyen egy normális hétköznap ?
A válaszokat előre is köszönöm .
6:20-kor kelek,6:30-ra leérek a konyhába. Eszek valami reggelit ,majd 6:50-kor felvonulok a fürdőszobába. WC,fogmosás,stb.
7:10-kor elindulok a suliba ,negyedre ott vagyok ( kocsival visznek ). Végigszenvedek 6-7 órát,utána kedden és csütörtökön zongora,majd szolfézs,hétfő-szerda énekkar.
Hazamegyek fél ötkor kb. nekiállok tanulni. 6-ra végzek normál esetben. Csütörtökön 5-6ig angolom van.
Utána vacsora,aztán leülök a gép elé,és ott maradok 9-ig.
Fürdés,majd megint gép :P Persze közben írok egy kis plusz leckét ,rajzolok stb. szóval nem csak nyomom a GTA-t :D
22:30,23:00 fele felmegyek lefeküdni,általában 3/4 12-kor alszok el.
Viszonylag egészségesen étkezem,mert fogyni szeretnék
12/L
5:50-kor kelek: Kiviszem sétálni a kutyát, enni adok neki, kávézok, elpakolom a húgom tízóraiját, elvégzem a teendőimet a fürdőben, elrendezem a húgomat, megfésülöm stb.
7:30-kor indul a buszom, általában ő utánam megy suliba mert az övé közel van.
8:00-kor kezdődik a szenved...akarommondani a tanítás.
12:00-kor van vége hétfőnként mikor gyakorlatozunk
13:00-kor van vége ha sikerül meglógni a többi napon
14:00-kor van vége ha nem :D
14:00-15:00-között eszem valamit, bemegyek a szobába gépezni, sorozatozni, ha senki nincs itthon akkor takarítok a házban
17:00-kor vacsorát készítek a húgomnak
19:00-ig tanulok, ha nem tart sokáig akkor gépezek vagy rajzolok, gitározok, írok, sorozatot/filmet nézek.
20:00-kor ismét kiviszem a kutyát és megetetem.
01:00-02:00-között alszom, addig beszélgetek emberekkel és ilyen dolgok.
Hétvégén meg 13:00-ig alszom kb és kávét iszom orrba-szájba, lolozok a haverommal vagy kimegyek kocogni/kimozdulni emberekkel...a napra...chsszzz
17/l
5:30 kelés, öltözés, reggeli rutin
6:30-8:00 utazás a munkahelyemre (1,5 óra, 90 km)
8:00 beérek
8:00-17:00 munka
17:00 utazás haza
18:30 hazaérek, miután lehajtok az autópályáról veszek vmi gyorskaját útközben vacsira
19:00 szabadidő (általában TV, olvasás, biciklizés, netezés)
21:00 fürdés, fogmosás
21:30 körül lefekvés
Többnyire a munkahelyem menzáján szoktam ebédelni, de a reggelit otthon készítem, és az irodában fogyasztom el. Alkoholt csak nagyon ritkán, legfeljebb heti egyszer iszok max. 1 pohárral.
Pénteken csak délig vagyok, azután általában egész délután Pesten vagyok, van hogy csak késő este érek haza.
8:30kor felébredek a vekkerre, főzök egy kávét, alsógatyában és kimászok a tornácra, megiszom (télen, nyáron, esőben, fagyban)
Aztán dedöntök 3dl vizet, átmászok az edzőtermembe, kettlebellezek, aztán tekerek 15-20percet, bemegyek a házba, felöltözöm, átmegyek a dolgozószobámba, beülök a gép elé, 10-16:00ig ott ülök, elszaladok a gyerekekért az iskolába, hazahozom őket, tanulunk, játszunk, 8-10-12ig én játszom xboxon vagy pc-n, lefekszem aludni...
Néha az otthoni edzés helyett kajakozom a velencei tavon, vagy bringázom. Persze ezek tovább tartanak.
Utolsó válaszoló, Neked mi a foglalkozásod ?
Író vagy, vagy mit csinálsz majdnem egész nap a gép előtt ?
Külsősként dolgozom, aféle szabadúszóként, 2 régi munkahelyemtől vannak állandó megrendeléseim, valamint magánembereknek is dolgozom.
Grafikai munkáj, logo tervezés, webdizájn, mostanában kostolgatom az összetettebb animációkat, eddig csak efekt szinten foglalkoztam vele, most tanulom, hogy lehet konkrét kis animációkat létrehozni, akár önálló reklámfelületnek...
Ezen felül értek valamicskét php, javahoz, így kisebb munkákat webfejlesztésben is vállalok.
Kedves 10nes!
Hol jeves a szabadidod? 1 4 30 kor vegzel..en negykor vegzem megyek a gyerekert. Akk meg.vacsora jatek.furses altatas. Utana jon a hazimuka sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!