Andus1795 kérdése:
Viccesen hangzik, de feljelenthetem a rendőröket?
Figyelt kérdés
Tegnap bevittek anyát a rendőrségre bolti lopás gyanújával, mikor ma megkerült a blokk, amin kifizette amit elhozott szóval nem lopott. Ezért bent kellett maradnia egész éjszakára, mert csak ma találták meg a blokkot. És úgy bántak vele mintha kb gyilkos lenne, olyan bunkók voltak a rendőrök. Csak itt Magyarországon ilyen patkányok a rendőrök? Mert tényleg úgy beszéltek vele mintha semmi joga nem lenne és bilincsben vitték a tárgyalásra (mint akik komoly bűncselekményt követtek el), miközben ő ártatlanul volt bent a rendőrségen 1 napig. És mikor kiderült, hogy ártatlan, még csak bocsánatot sem kértek tőle. Mi ilyenkor a teendő? Szeretném, ha megfizetnének ezért mert nem lehet csak úgy 1 egész napra bezárni valakit csak azért mert a "rendőrök" úgy hiszik nekik van igazuk.2015. dec. 17. 15:14
11/19 anonim válasza:
Biztonsági őrök hibáztak. Vissza kellett volna azonnal nézni a kamerákat ( ha vannak). Én is keveredtem hasonlóba mikor becsippant egy termék. Kérdezte őr pénztárostól hogy kifizettem e, ő meg hát nem tudja, nem emlékszik. ( fél perce fizettem ki). Blokkot automatikusan dobta be dobozba, én meg nem figyeltem.
12/19 anonim válasza:
Rendőrnek nem kell bocsánatot kérnie mivel nem ők hibáztak. Meg amúgy is írod, hogy bunkók voltak...
13/19 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak zavar :(
2015. dec. 17. 16:16
14/19 anonim válasza:
A bunkóságért sajnos nem tudsz jogi úton elégtételt venni. Ez amúgy is őket minősíti és nem anyukádat.
15/19 A kérdező kommentje:
Akkor végül is lehet tenni a Tesco ellen azért, mert nem nézték vissza kamerán, hanem inkább 1 napra bezárták?
2015. dec. 17. 17:58
16/19 anonim válasza:
Persze,egy nappal később előkerül a Tesco kukájából a blokk.Nálam itt bukott meg a kis kitalált sztorid.
Amúgy meg ha igaz lenne,akkor miért a rendőrt hibáztatod?Nem ő találta ki,hogy anyád lopott,hanem a Tesco jelentette be.Ha igaz lenne,de ...
17/19 A kérdező kommentje:
Te beteg vagy..miért találnám ki? ennyire unatkoznék vagy mi? Istenem xddd
2015. dec. 17. 23:21
18/19 A kérdező kommentje:
Amúgy meg már az első mondatodban ecsetelted hogy mennyire nem lehet ez igaz...Hidd el, hogy nekem a leghihetetlenebb ez hogy ilyen idióta rendőrök vannak az országban hogy egy ilyen "ügyet" csak 1 nappal később tudnak megoldani..szánalmas-.-
2015. dec. 17. 23:28
19/19 anonim válasza:
Persze, hogy kitalálta :)
És vajon ki kezdte el keresgetni a tescos kukában a blokkot :D
A tesco? A rendőrök? Te?
Na meg biztos ott volt még másnap is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!