Szerintetek mennyire igaz ez a mondás?
"Ne legyél jó, mert a jókkal mindíg kib.sznak"
És kb én is ezt tapasztaltam eddig. Amíg egy érzéstelen bunkó voltam még akkor is voltak barátaim. Most hogy jó vagyok le se sz.rnak. Már azon gondolkozom hogy megint az a mindenki lelkébe belegázoló ge.i leszek aki voltam, mert még akkor is jobban bántak velem.
Szerintem nem igaz.
Sőt, én úgy látom, hogy azt kapod vissza, amilyen vagy.
Ha kedves vagy, akkor általában kedvesek veled. Ha nem, akkor veled sem lesznek azok.
Én is most váltottam le, a cuki, kedves, ártatlan lányból "ge.i leszek, mindekibe belegázolok" stílusba.
Pont ezért, mert kicsesztek velem, ahányszor csak tudtak, kihasználtak ott, ahol lehetett.
Ez nyílván a környezettől függ, de vajon van valahol olyan embercsoport egy helyen, ahol nem használják ki az embert és tisztelik egymást?
Azt hiszem csak az állatok, azok akikben több gerinc van, mint egy emberben. ->Irány az állatkert. 15L
Ha ennyire rossz a társasági köröd, akkor mindegy hogy viselkedsz, úgyis csak addig kellesz amíg hasznuk van belőled, ha mondhatom így.
Másrészről jó embernek lenni messze nem egyenlő azzal hogy hagyod, mások mindent megtegyenek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!