A hobbi szinten testépítők miért járnak eddzőterembe?
Valószínűleg azért, mert jól esik nekik is a mozgás. Lehet, hogy versenyekre nem járnak, de az edzésben ők is elfáradnak. Ha kondizol, te is ismered ezt a jóleső, elégedettséggel párosuló fáradtságot.
Az meg, hogy lenézik a "kisebbeket" nem a sportolási szokásuk, hanem a butaságuk miatt van. Egy jó konditeremben az ilyen "ki ha én nem" alakokat elég rendesen kinézik. Főleg a versenyzők tűrik a legkevésbé az ilyen embereket. Amikor elkezdtem kondizni, egy olyan srác vitt le és támogatott az edzések során, aki versenyekre is járt és nyert, szponzora volt stb. Nagyon sokat köszönhetek neki. Persze nem mindig tudtunk együtt lemenni, ezért eleinte paráztam is kicsit a sok debella vadállat között egyedül. Nem attól, hogy megvernek, hanem talán kicsit féltem a "kinézéstől". Na ezek az emberek voltak azok, akik odajöttek hozzám, odaálltak és segítettek, tanácsokkal láttak el, gyakorlatilag figyeltek és vigyáztak rám amikor a határaimat feszegettem. Ezzel a viselkedésükkel nem csak segítettek, hanem tanítottak is. Hidd el nekem, ezek az emberek jobban megvetik a nagyképű parasztokat, mint mondjuk a nagyképűek a kezdőket. :D
Hobbi jelentése: A hobbi (eredeti angol írásmóddal hobby) a korábbi „passzió” vagy a szabadidőben végzett, pihenést, kikapcsolódást szolgáló tevékenységek gyűjtőneve.
Tehát azért csinálják, mert jól érzik magukat közben, szórakoztatónak tartják vagy bármi hasonló. Ehhez nem kell sportszerűen űzni.
Sokan szeretnek edzeni, de a versenyre való felkészülést nem élveznék, mert eléggé húzós szellemileg és fizikailag is.
Nagyobbak akarnak lenni? Hát tegyék. Mi ezzel a baj? Mivel jobb az, aki jobban akar énekelni? Ha ez nekik kényelmes és nem ártanak vele senkinek, tegyék.
Amit írtál velük kapcsolatban, az egyáltalán nem a hobbi testépítőkre jellemző, hanem a hobbi testépítők egy részére! Jártam konditerembe és volt egy srác, aki elég durván nézett ki. Hihetetlen jó fej és kedves ember volt, semmiféle bunkó megnyilvánulása nem volt. Egyszerűen kíváncsi volt a határaira és kihívásnak élte meg a dolgot. És a többség normális. Persze, mint mindenhol, ebben a társaságban is vannak bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!