20év alatti fiúk! Nektem bejönnek a homokóra alaku lányok?
Figyelt kérdés
A vékony derék vastagabb csipő , kicsi has, nagyobb fenék , vastagabb combok..ez nektem mennyire jön be? Vagy inkább bármit csak ezt az alakot ne?2015. dec. 11. 07:13
1/7 anonim válasza:
nekem 20 év alatt és fölött is bejön ez az alak :P
fenék párti vagyok, így a körte és a homokóra alak is tetszik...
de ennyi nem elég egy kapcsolathoz, belsőre is passzolnia kell a lánynak!
22F
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire "homokóra" - ha a feneke-combja túl vastag, az zavaró, ha kellemesen karcsú derékben, akkor szép.
3/7 anonim válasza:
:D Így van, ez sokmidnentől függ. De igazából nem csak a külső, hanem a belső is számít.
4/7 anonim válasza:
Nekem szinte csak az jön be.
Mondjuk nekem a homokóra egyáltalán nem azt jelenti, hogy valakinek hasa van és vastag combja. Nem ezt hívják homokóra alkatnak.
Hanem, hogy van nőies csípője és vékony dereka.
Egyébként a vékony, formás lábak tetszenek és a kerek fenék.
5/7 anonim válasza:
A homokóra alkat nem csak a széles csípőben és a vékony derékban merül ki, mert az a körte. A homokóra telt kebleket is jelent és az igen, bejön.
6/7 anonim válasza:
Hát nem éppen homokóra alak, amit leírtál.
Vékony(abb) derék és csípő, lapos has, kis(ebb) fenék(és mell), vékony combok
Inkább nálam így a megfelelő.
Homokóra, vagy legyen bármilyen testalak, lényegében lehet jó és szép. Kép alapján lehet ezt igazán eldönteni. Vagy pedig élőben persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!