Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valakivel neten írogatunk...

Ha valakivel neten írogatunk egymásnak akkor lehetséges hogy örüljön annak ha írok neki?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon tudom elképzelni de folyton ezt írja én meg itt szenvedek a bűntudattól hogy nem írok vissza.

2015. dec. 8. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2015. dec. 8. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Én speciel pont így vagyok. Senki nem ír nekem magától, ezért ha véletlenül mégis megteszi, akkor én vagyok a világ legboldogabb embere. Szóval még jó!
2015. dec. 8. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
De hogy tud annak örülni hogy írok neki? Most már tényleg egy bunkónak érzem magam hogy nem írtam vissza.
2015. dec. 8. 22:13
 4/6 1112 ***** válasza:
Írjál már vissza neki, és ne itt nyavalyogj!!:D Esetleg azt is megírhatod, hogy bocsi, de majd csak később válaszolsz; mert most annyi minden kavarog a fejedben, hogy inkább nem szeretnél, de később válaszolsz neki.
2015. dec. 8. 22:16
 5/6 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy írta hogy ráér, aztán én meg írtam neki, ő is vissza írt meg azt is oda írta hogy nagyon örül hogy írtam (akkora bunkó vagyok hogy eddig nem voltam képes elhinni) de most nem fog ráérni. Aztán kicsit később írta hogy ráér. De én nem írtam most meg már biztos alszik én meg úgy érzem elrontottam az estéjét. Ha tényleg örült hogy írtam akkor most nagyon megbántottam.
2015. dec. 8. 22:22
 6/6 1112 ***** válasza:
Kérjél tőle bocsánatot, nagy cucc!:D Ne legyél már ilyen dolgokon fennakadva!:) Hogy odanyomod, hogy úgy érzed, hogy megbántottad, és ha így van, szeretnél elnézést kérni, hát ez egy ilyen apróság, és tök lazán megvan, és ha fontos neked, akkor valszeg meg is értitek egymást, szóval ő meg elnéző lesz, ozt cső!:D Nem kell mindenből ügyet csinálni.
2015. dec. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!