Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen stílusu lányok?
Rocker vagyok...régebbi rock zenéket hallgatok pl. Guns n roses. Fekete hullámos hajam van , zöld szemem. Acélbetétes bakkancsot hordok , csőnadrágot és álltalában bandás pólókat ,de a szoknyát se vetem meg térdzoknival :D nem vagyok az tipus akit elfúj a szél, inkább egy homokóra alakú lányt képzeljetek el (tudjátok..vékony derés,vastag csípő) :D
imádok koncertekre járni, császkálni a barátokkal :) nemtudom ,hogy ez egy normál esetleg ilyen stílusu srácnak bejön-e >< nem vagyok az az egy helyben ülős tipus..mindig megyek valamerre :D
16/L
Válaszaitokat előre is köszönöm!:3
~arigatou
Minden srácnak mas jon be, én is elhalgatok GnR-t, de a régebbi rock előadók kozel sem tartoznak a kedvenceim közé. Inkabb maradok a metalnal ^_*
Egy korábbi válaszoló mar nagyon szepen kicejtette es én is csak röviden geszitenem ki:
Volt egy ismerősöm aki együtteses poloban járkált, de azt sem tudta mi az. Anikó megkérdeztem nagyjabol annyi volt a valasz: Mert meno.
Olyan srácot keress akinek hozzad hasonlo az ízlése. Eleg sok rocker van. Vakarimaszu ka?
Számomra nem jelent az ilyesmi előnyt, viszont hátrányt sem. Mondjuk néha egy picit ilyen komor hangulatot sugározhat picit (ez a személytől függ..igaz...
Szerintem ettől hátrányba nem vagy, sőt sokaknak tetszik ez a stílus. :)
Szép estét!
Mivel én is sok régebbi bandát hallgatok, sötét színű hajam van, acélbetétes bakancsot és bandás pólókat hordok ezért bejönnek a hasonló stílusú lányok. :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!