Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Olyan cipőt kell majd hordanom...

Olyan cipőt kell majd hordanom, ami nem tetszik. Most mit tehetnék? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Előző, adidas cipőm tönkre ment, ezért újjat kellett vennünk ma. Én egy másik adidast szerettem volna, mert az szép, de nem lehetett, mert nem jó télre. Úgyhogy a rengeteg ronda "téli cipő" közül kellett kiválasztanom a kevésbé rondát, mert máshová nem mehettünk cipőt nézni. Ez valamilyen karrimor márkájú. És most ebben kell mennem iskolába, de nem akarok. 16F
2015. dec. 5. 21:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Inkább fagyoskodnák egy szép cipőben... Meg amúgy se kell sokat fagyoskodnom benne... Reggel elsétálok buszmegállóig, majd másik buszmegállótól 15perc a suli. Délután meg vissza. És egy kényelmetlen, ronda bakancsban kell eg3sz nao suliban lennem majd. Szuper lesz. Ha gondolod, tudok küldeni képet az én új, szép bakancsomról, és rá fogsz jönni, hogy tényleg szar.
2015. dec. 5. 22:04
 12/14 anonim ***** válasza:
11: Oké, várom a képet! Kíváncsi vagyok rá!
2015. dec. 5. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is kiváncsi vagyok arra a cipőre, küld el nekem is.
2015. dec. 5. 23:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként van olyan adidas cipő ami téli: [link]
2015. dec. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!