Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy autista ember nem ér...

Egy autista ember nem ér annyit mint egy normális?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 19:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon szeretnék olyan lenni mint a többi ember, de sajnos nem lehetek. :(
2015. nov. 30. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Én írtam az 1. 3. 5. választ.Eddig kijöttem veled és semmi bajom veled.Röhögni sem röhögök.Egyébként ismerrk autista embert akiről sosem gondoltma volna hogy az.Nemrég ismertem meg, azt mondják rengeteget haladt.Nem annyira vágom ezt az állapotot hogy mivel jár de ha akarod diszkréten rákérdezek neked a módszereire amikkel eredményt ért el.Ha dobsz egy email címet privátban akkor ennyit tudok tenni.
2015. nov. 30. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy őszinte választ, ami kimeri mondani amit mindenki gondol:

Szerintem nagyon nem egyenértékű minden ember.

Vagy szerintetek ugyanannyit ér egy gyerekorvos mint egy asszonyverő alkoholista munkanélküli? És ez csak az egyik legdurvább példa.

Attól nem érsz többet vagy kevesebbet, hogy autista vagy. Valószínű, hogy Einstein is az volt, mégis az egyik legértékesebb ember volt, de ez nem ad és nem vesz el semmit a te értékedből.

Mesélj magadról és megmondom, hogy mennyire vagy értékes az én szememben

2015. nov. 30. 20:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Mit meséljek? De azt inkább ár privátban írnám le.
2015. nov. 30. 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Mit dolgozol?

Mit teszel az emberiségért(emberekét)?

Mit veszel el az emberektől?

Nem érdekel az élettörténeted, írd le, hogy mivel járulsz hozzá a világhoz(az utcán felveszed és kidobod a szemetet is ilyen), és mivel hátráltatod(nem a kukába dobod a szemetet)

2015. nov. 30. 20:57
 16/18 Glacierous ***** válasza:
Senki sem ér többet vagy kevesebbet a másiknál.
2015. nov. 30. 20:58
 17/18 anonim válasza:

Mindig a szükség dönti el, ki mennyit ér.

Attól, hogy autista vagy

2015. dec. 2. 04:49
 18/18 anonim válasza:

Folyt.

Szóval attól, hogy autista vagy, még nem leszel kevésbé értékes. Tanulj, dolgozz, amennyire tudsz, és akkor már értékes lehetsz, mint munkaerő. Ha képes vagy rá, a jövőben alapíthatsz családot, szülhetsz gyereket, lehetsz értékes feleség, anya. Ha vannak barátaid, az ő szempontjukból, nekik értékes vagy. Ha nincsenek barátaid, még lehetnek később is.

Az autista nem abnormális, legfeljebb csak más. Ne foglalkozz azzal, aki kinevet - az emberek sokszor bután és felszínesen viselkednek.

2015. dec. 2. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!