Egy autista ember nem ér annyit mint egy normális?
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 19:36
1/18 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen fa..ságot kérdezni?Ugyan miért érne kevesebbet?Megszületett, érez...
2/18 anonim válasza:
De, ugyanannyit ér! Senki nem ér kevesebbet, vagy többet a másiknál, bármit is gondol magáról. Mindenki élhet teljesértékű életet, és lehet kiemelkedű az élet más területein fogyatékosságai ellenére is. (Mindenkinek vannak fogyatékosságai... max nem ismerte fel senki benne még)
3/18 A kérdező kommentje:
Mert én autista vagyok, és ezt éreztetik velem az emberek.
2015. nov. 30. 19:41
4/18 anonim válasza:
Hülyékkel vagy körülvéve.Hány éves vagy?
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor az összes ember hülye? 23 éves vagyok és lány
2015. nov. 30. 19:52
6/18 anonim válasza:
Érsz annyit, mint mások. Én is benne vagyok az "összes emberben", és mégis így látom. 22/f
7/18 A kérdező kommentje:
De mint írtam velem folyamatosan ezt éreztetik. Hozzászólok egy normális emberhez és már kiröhög.
2015. nov. 30. 20:00
8/18 anonim válasza:
Nem arra célozeam hogy mindenki hülye.Én nem röhögnélek ki és ismerek még olyanokat akik szintén nem.Olyanokat is akik igen.Vannak barmok, kénytelen vagy elfogadni.Jönnek majd olyanok akikkel ki tudsz jönni, fiatal vagy.
9/18 A kérdező kommentje:
De hát úgy érzem velem senki sem tud kijönni, és ez így is van.
2015. nov. 30. 20:12
10/18 anonim válasza:
Az emberek többsége jellemileg egy hulladék. Ezen ne akadj fel, ilyen az élet. Ha véletlen találkoznánk, én nem röhögnélek ki, ezt garantálom. Van ilyen is. (6# vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!