Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen?

Én vagyok az egyetlen?

Figyelt kérdés
Ha nem lenne okostelefon én lennék az egyetlen aki túlélné és tudnék más emberekkel komunikálni?

2015. nov. 25. 16:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Csak én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja hogy telefon nélkül az emberiség 99,9 százaléka kihalna?
2015. nov. 25. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, te vagy az egyedüli Túlélő Próféta!

Taníts még, ó Mester!

2015. nov. 25. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs okostelefonom már 4 hónapja és jéé élek;)
2015. nov. 25. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem te vagy az egyetlen aki tud létezni, boldogan élni okostelefon nélkül...

de..

...amivel telefonálok, az egy nokia 6300...

a táskámban pedig ott lapul egy másik teló, ami a technikai evolúció egyik kellemes terméke..és odáig jutottam, hogy nélkülözhetetlen..egy LG G2 már egy igazi, sokoldalú számítógép, amit minden nap kell valamire használni(banki művelet, QR olvasás,GPS,térkép, klf menetrendek, meteorológia,stb)

lesz neked is, mert nemsokára nélkülözhetetlen lesz..

pl..parkolásnál, BKV-n az utazáshoz,reptéren a beszállókártya már csak okostelefonnal működik, a gyerek iskolai jegyeinek e-naplóban ellenőrzéséhez, regényolvasáshoz, fénykép, videó, hangfelvétel, dokumentálás,..stb)

addig jó, amíg ezek nélkül elvagy..és így is tudsz más emberekkel kommunikálni.

2015. nov. 26. 05:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs is okostelefonom :D Úgy is csak sms-re, meg zenehallgatásra használom. Bőven elég. 21/f
2015. nov. 26. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem van, de csak azért mert németországban anélkül téged kitagadnak és ott már mindenhez kell egy okosteló, legszivesebben én is inkább egy régi telefont használnék (németben lakom)
2015. nov. 27. 17:52
 7/7 anonim válasza:
Nem, én is túlélem. Sőt! Nekem telefonom sincs.
2016. jún. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!