Miért van egyre több fiatal pasinak szakálla?
Divat, mellesleg nekem szerintem jól áll. :D
Meg hát mivel ez is úgy nő mint a haj (sőt ez nem hajlamos a az átoknak tekinthető ritkulásra, kopaszodásra ráadásul mint a hajnál) így aki megteheti az miért ne hagyhatna, variálhatná?
Persze nem mindegy, hogy madárfészekről van-e szó, vagy valami divatosabb formáról amit tovább tart kifaragni mint az egész pofáról lehúzni a szőrt, vagy nem borotválkozni abszolút= madárfészek. :D
Relatív, hogy mi a csúnya, és senkit sem érdekel, hogy neked ez tetszik-e. Valószínűleg te sem tetszel minden létező embernek:)
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar kinézni. gondolom nő vagy, szerintem te is elküldenéd melegebb éghajlatra azt, aki azt mondaná, vágasd rövidre/ növeszd meg a hajadat, mert neki az tetszik.
Nekem tetszik és szerintem SZEXI!!!
Mit számít neked? Nem elég az aki szakállnélküli válogatásra? Hány pasi kell neked? Nem csak 1? Vagy 100000000?
A 10-es évek közepén divatba jött. Az utóbbi jó pár évtizedben nem volt divatban.
Legutoljára talán a 19. században volt divatos, lásd Kossuth és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!