Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokan miért raknak ki ilyen...

Sokan miért raknak ki ilyen gusztustalan terhes hasakat facebookra?

Figyelt kérdés
Ez nem csak a nőre és a férfira tartozna?
2015. nov. 20. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
3-as vagyok! Van már az az idő (a terhesség utolsó pár hetében) amikor tényleg nem "szép" egy ruhátlan kismamahas! Hogy miért rakják fel? Törvény nem tiltja, szerintük (!!!) másra is tartozik... szabad országban élünk. Valaki kacsaszájas képet rak fel valaki "seggselfiset"valaki a kávéját a reggelijét vki meg a pocakját! Ez van!
2015. nov. 20. 11:53
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Ebből sokan sportot űznek meg egymásra licitálnak hogy életük minden pillanatát kiposztolják. Szerintem ez beteges már.
2015. nov. 20. 12:06
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
pedig te is egy olyan gusztustalan terhes hasbol jottel elo
2015. nov. 20. 12:12
 14/19 anonim ***** válasza:
10%

Neked gusztustalan ugyanúgy, ahogy nekem a te világrajöveteled. Nem is értem, szüleid miért örültek jöttödnek, hiszen szerinted minden (MINDEN) várandós (akinek nem biztos, hogy teher a pocaklakó!)

Minden bizonnyal azért rakja fel a képet, mert neki öröm az utód várása, ez pedig fontosabb, mint gusztusodnak megfelelni.

Ismerőseidről van szó?

Ha igen, mondd a szemükbe, hogy gusztustalanok.

Ha nem ismerőseid.

Minek nézegeted akkor várandós pocakjukat?

.

Különben, saját oldalára azt tesz fel, amit csak akar és amit akar, az nem ütközik a Felhasználási feltételekkel.

Az ő oldalukat másnak - pláne aki gusztustalannak tartja!- nézegetni egyáltalán nem kötelező.

2015. nov. 20. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az már eleve nem normális aki itt ősanyáskodik, hogy a terhes szó, helyett csakis várandósat, vagy áldott állapotban lévőt lehet használni. Tök gáz. Minden ismerősömnek megfelelt a terhes szó, nekem is, nem kell feltétlen negatívan értelmezni, amúgy pedig nem olyan baromi szép látvány némelyik terhes nő, van, aki teljesen bevizesedik, bálnásodik, de van olyan barátnőm is aki baromi csinos volt a terhessége alatt (sport és genetika és kb. 50 kilósan esett teherbe), egyetlen képet posztolt mellesleg, mert egy normális nő, akinek nem abból áll az élete, hogy magát mutogatja facebook-on.
2015. nov. 20. 12:27
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell ezen rugózni, hogy ki mit rak fel a fészbukra. Mindenki azt, ami éppen érdekli. Én nem csak a hasak, hanem az arcok között is sok csúnyát, sőt, gusztustalant látok. Sőt, még a te ábrázatodat is valószínűleg sokan tartják rondának, és nem nézik szívesen. Mégsem kérdezik, miért rakod ki a fészbukra. Ha nem kíváncsiak rá, nem nézik. Ilyen egyszerű. Javaslom neked is.
2015. nov. 20. 12:41
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Ők lesznek, akik utána a pucér gyereket is kirakják.

Én inkább mikrofütyikkel szoktam találkozni fb-n, szegény gyerek, akkor már inkább tette volna ki amikor még a hasában volt..

Terhes vagyok de még ruhás képeket se nagyon rakok ki, fehérneműs/fürdőruhás képet akkor ha indokolt (mondjuk strandon fotózunk).

2015. nov. 20. 12:52
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem mondanám gusztustalannak az állapotos nőt (nem is tudom, hogy jut eszébe valakinek erre azt a kifejezést használni, hogy gusztustalan), viszont nekem sem tetszenek az ilyen képek. Egyrészt, mert tényleg nem szép (persze az anyának és az apának szép, és ez így van rendjén), de egy idegennek minek ezt mutogatni? Hiszen ez szerintem is intim dolog, csak a kis családra tartozik (és a rokonságukra), viszont ezt kiposztolni üzenőfalra hogy is mondjam...

Én sem örültem volna neki, hogy ha az anyám ország-világ előtt mutogatta volna a hasát, amikor velem volt terhes. Valahogy ez olyan izé... Nem tartozik másra, ez csak a szűkebb rokonság ügye.

De én ugyanígy vagyok a jegygyűrűs dologgal is. Hülyét kapok, amikor valaki az ujjáról rak fel képet, amin a jegygyűrűje van. Ha az én párom ilyet tenne, vissza is venném egyből a gyűrűt (na jó nem, de nem esne jól). De ilyen gázak a "pózolj szakdolgozattal" és hasonló típusú képek is...

2015. nov. 21. 05:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

" fehérneműs/fürdőruhás képet akkor ha indokolt"

Arra nincs indok hogy ilyesmit megossz magadról vagy a gyerekeidről.

2015. nov. 21. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!