Sokan miért raknak ki ilyen gusztustalan terhes hasakat facebookra?
Neked gusztustalan ugyanúgy, ahogy nekem a te világrajöveteled. Nem is értem, szüleid miért örültek jöttödnek, hiszen szerinted minden (MINDEN) várandós (akinek nem biztos, hogy teher a pocaklakó!)
Minden bizonnyal azért rakja fel a képet, mert neki öröm az utód várása, ez pedig fontosabb, mint gusztusodnak megfelelni.
Ismerőseidről van szó?
Ha igen, mondd a szemükbe, hogy gusztustalanok.
Ha nem ismerőseid.
Minek nézegeted akkor várandós pocakjukat?
.
Különben, saját oldalára azt tesz fel, amit csak akar és amit akar, az nem ütközik a Felhasználási feltételekkel.
Az ő oldalukat másnak - pláne aki gusztustalannak tartja!- nézegetni egyáltalán nem kötelező.
Ők lesznek, akik utána a pucér gyereket is kirakják.
Én inkább mikrofütyikkel szoktam találkozni fb-n, szegény gyerek, akkor már inkább tette volna ki amikor még a hasában volt..
Terhes vagyok de még ruhás képeket se nagyon rakok ki, fehérneműs/fürdőruhás képet akkor ha indokolt (mondjuk strandon fotózunk).
Nem mondanám gusztustalannak az állapotos nőt (nem is tudom, hogy jut eszébe valakinek erre azt a kifejezést használni, hogy gusztustalan), viszont nekem sem tetszenek az ilyen képek. Egyrészt, mert tényleg nem szép (persze az anyának és az apának szép, és ez így van rendjén), de egy idegennek minek ezt mutogatni? Hiszen ez szerintem is intim dolog, csak a kis családra tartozik (és a rokonságukra), viszont ezt kiposztolni üzenőfalra hogy is mondjam...
Én sem örültem volna neki, hogy ha az anyám ország-világ előtt mutogatta volna a hasát, amikor velem volt terhes. Valahogy ez olyan izé... Nem tartozik másra, ez csak a szűkebb rokonság ügye.
De én ugyanígy vagyok a jegygyűrűs dologgal is. Hülyét kapok, amikor valaki az ujjáról rak fel képet, amin a jegygyűrűje van. Ha az én párom ilyet tenne, vissza is venném egyből a gyűrűt (na jó nem, de nem esne jól). De ilyen gázak a "pózolj szakdolgozattal" és hasonló típusú képek is...
" fehérneműs/fürdőruhás képet akkor ha indokolt"
Arra nincs indok hogy ilyesmit megossz magadról vagy a gyerekeidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!