11/13 anonim válasza:
Hetero férfi vagyok.Minek egy biztosan meleg férfinak áll nő? Miért nem vállalod fel a szexuális identitásodat? És ezt nem úgy értem h kézen fogva sétálgass egy manussal, hanem nem minek tartasz feleslegesen egy nőt? Szard le a világot úgy élj ahogy jólesik. Ha "jólesik" nőnek öltözni felnőtt fejjel tuti h meleg vagy. Csak ezt ne verd nagydobra, mert folyton ki leszel kezdve. Ez maradjon a Te titkod.
12/13 anonim válasza:
Most komolyan felszedtél valakit, akit nem is szeretsz, csak azért, hogy legyen valakid? Ne játssz az érzéseivel, már így is elég szemétség volt ez tőled vele szemben. Azt kell mondjam, veled tényleg nincs valami rendben - nem bántásként mondom, de a gondolataidat is nagyon zavarosan írtad le, meg ez a kényszeres alapon felvett hetero kapcsolat is... ajánlanék egy beszélgetést pszichológussal.
13/13 anonim válasza:
11-es vagyok,de nálam a 12-esé a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!